Luxusní 2+kk bez kompromisů s terasou, zahradou a dvěma parkovacími stáními v Rezidenci Kociánka

Cena:  12.600.000 Kč
včetně realitních, právních služeb a vkladu na kat
nebo na hypotéku za 54.268 Kč měsíčně

Vlastnictví: osobní
Druh: 2+kk
Typ: prodej

Okres: Brno - město
Město: Brno
Ulice: Zaječí hora

posun vlevo
zahrada pohled na bytový dům z ulice vyznačení bytové jednotky v bytovém domě pohled ze zahrady na byt předsíň foto 2 bar detail 1 kuchyně foto 2 kuchyně založení servisu detail kuchyně foto 3 kuchyně pohled z obývacího pokoje pohled z obývacího pokoje na terasu obývací pokoj foto 2 obývací pokoj s kuchyní obývací pokoj ložnice foto 3 ložnice postel detail šatna 2 šatna 2 foto 2 šatna 2 foto 3 toaleta koupelna sezení na terase váza na jídelním stole detail zahrada foto 2 2 garážové stání 2D kuchyně detail kávovar
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK RE/MAX Delux

RE/MAX Delux

Křenová 40, Brno, 602 00
tel: , mobil: +420 602 703 897
e-mail: delux@remax-czech.cz, www: www.remaxdelux.cz

Zakázku vyřizuje: makléř

Roman Havlíček

telefon: +420777055375
e-mail: roman.havlicek@re-max.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 394783
aktualizováno: 4.8.2024 17:50

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


Vítejte na Sadové v Rezidenci Kociánka těsně nad lesoparkem areálu Kociánka!Také jste si tu v hráli v dětství, prolézali rokli a zákoutí údolí kolem výletní restaurace U Antoníčka?Já ano, krásné vzpomínky na dětství, kdy nikdo netušil, jak krásné rodinné a bytové domy tu budou za 50 let.Kouzelná zástavba lokality Sadová jižního svahu nad Kociánkou je od roku 1990 součástí městské části Brno-Královo Pole.Žije v ní přibližně 6 tisíc obyvatel, má rozlohu 2,8 km2 a nachází se na levé straně od městského lesoparku Čertova rokle.Je označováno za nejzdařilejší zástavbu moderních novostaveb ve městě Brně se zahájenou výstavbou od roku 2015.Luxusní byt s klimatizací Panasonic o dispozici 2+kk o celkové výměře 85,6 m2 v 1... Pokračování popisu zakázky >>. NP bytového domu Zaječí Hora č.p.130/6 se vstupní chodbou 10 m2, třemi vestavěnými šatnami na míru, kdy jedna šatna je situována přímo u ložnice, koupelnou se sprchou 5 m2 s prostorem pro pračku a sušičku MIELE, toaletou 2,5 m2, spojeným prostorem obývacího pokoje s kuchyní 31 m2, ze kterého je vstup přes celoskleněný HS portál vstup na krytou terasu 15,2 m2 a nádherně založenou, udržovanou zahradu 47,4 m2 obehnanou gabiony s automatickým zavlažovacím systémem.Ze zahrady je přes HS portál stejně jako z obývacího pokoje vstup do ložnice 14 m2.Součástí designové kuchyňské linky na míru se samostatným barovým ostrůvkem je myčka MIELE, lednice MIELE, horkovzdušná trouba MIELE a indukční deska MIELE.Součástí prodeje bytu je v obývacím pokoji sedací souprava a instalovaná stěnová sestava s TV a veškerý nábytek pevně spojený s konstrukcí bytového domu.V celém bytě je podlahové vytápění, v obývacím pokoji je před velkoformátovým oknem vytápění Fan coil radiátorem.Bydlení v domě je bezbariérové, z garáže se dostanete vnitřní chodbou k výtahu, kterým vyjedete rovnou k bytu. Byt je velmi slunný orientovaný na jih a skvěle dispozičně řešený.Dvě garážové stání, kam zaparkujete dvě auta i motorky je společně v komorou 8 m2 umístněnou kousek od garážových stání v 1 PP mají samostatný vjezd u ulice Kociánka.Nad garážemi je krásná udržovaná zahrada s trávníkem, bylinkami a keři ve společném vlastnictví majitelů bytových jednotek.V okolí bytu je veškerá občanská vybavenost, pouze pár kroků nákupní centrum Albert, kavárna na ulici Jarmily Kurandové, mateřská škola na ulici Gustava Broma s plánovanou výstavbou základní školy v příštím roce, dětské hřiště na ulici Menšíkova díky participativnímu rozpočtu městské části.V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.Zaujala vás tato nabídka?!Zavolejte mi!Jsem makléř ze štatlu a plním vaše realitní sny!
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha70   Stavvýborný 
Elektřinaneuvedeno  Nadz. podlaží
Plynano  Výtahano 
Vodaneuvedeno  Sklepano 
Koupelnaneuvedeno  Balkónneuvedeno 
Telefonne  Lodžieneuvedeno 
Vytápěníano  Garážano 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěneuvedeno 

Energetický štítek B (119 kWh/m2/rok)

počet zobrazení 11x

Další nemovitosti tohoto prodejce