Prodej bytu 3+1 s lodžií, Bystrc

Cena: 6 690 000 Kč
Financování:na hypotéku za 28 814 Kč měsíčně
Status: rezervováno
Druh: byt 3+1
Typ: prodej
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno-Bystrc
Ulice: Kuršova
PENB: C
Aktualizace: 15.06.2024 10:49
Číslo zakázky: 6547760
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 406 m2
Obytná plocha: 68 m2
Počet pater: 9
Patro: 2
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Lodžie: ano
Sklep: ano
Výtah: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme ke koupi krásný prostorný byt o dispozici 3+1 s lodžií v klidné lokalitě Bystrce, na ulici Kuršova v Brně. Tento moderní byt se nachází ve druhém patře bytového domu s výtahem a nabízí bydlení s neprůchozími pokoji o celkové ploše 73 m2. Odkaz na virtuální 3D prohlídku naleznete na: https://my.matterport.com/show/?m=e2iSsFj94Z9. Před bytem je uzamykatelná chodba společná pro bytové jednotky na patře a poskytuje tak větší bezpečí a užitný prostor. Užitná plocha včetně lodžie je 72 m2, k bytu přináleží sklepní kóje o velikosti 1,5 m2. Byt je v dobrém stavu, koupelna zděná. Elektřina je po částečné rekonstrukci, k dispozici je revizní zpráva na Elektrorozvody i plyn.

Nemovitost se nachází v t lokalitě Bystrc, která je ideální pro klidný život s dostatečnou občanskou vybaveností. Veškerá infrastruktura je v blízkosti, včetně škol, obchodů, restaurací a veřejné dopravy. K dispozici je také velké množství zeleně a příležitosti k aktivnímu odpočinku v okolí.

Byt je součástí bytového domu, který se nachází v lokalitě s vynikající dopravní dostupností a snadným spojením do centra Brna. V blízkosti je také řada sportovních a rekreačních možností, včetně cyklostezek, sportovních areálů a krásné přírody.

Výhodou této nemovitosti je také výhled na okolní okolí a možnost využití parkování v okolí. Dobře udržovaný byt v kombinaci s výbornou lokalitou je ideální volbou pro rodiny.

Pro více informací neváhejte kontaktovat našeho realitního makléře a domluvit si prohlídku této krásné nemovitosti.
Realitní makléř:

Iveta Friedbergová
tel: 734 799 447

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 58 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop