Luxusní Bydlení u Brněnské Přehrady o dispozici 3+kk a velikosti 101,5 m2

Cena: cena v RK
Informace k ceně: Info v RK
Druh: byt 3+kk
Typ: prodej
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno-Bystrc
Ulice: Šemberova
PENB: C
Aktualizace: 15.06.2024 09:16
Číslo zakázky: 6620090
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 808 m2
Obytná plocha: 88 m2
Počet pater: 5
Patro: 1
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Výtah: ano
Představujeme vám exkluzivní nabídku prodeje moderního, světlého bytu o velikosti 101,5m2 a dispozici 3+kk s terasou a vlastní garáží. Tento elegantní byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží novostavby s výtahem a nabízí ideální kombinaci komfortu a stylu.


Klid a Pohodlí v Prostorném Interiéru
Samotný byt má rozlohu 88,30m2. Hlavním centrem bytu je velkorysý obývací prostor s kuchyňským koutem o ploše 32,5 m2. Tato místnost je prosvětlená a vzdušná, s přímým vstupem na terasu o rozloze 13,20m2, odkud se vám naskytne úchvatný výhled do zeleně. Perfektní místo pro relaxaci a venkovní posezení.


Elegantní a Funkční Design
Byt zahrnuje prostornou ložnici (14,2 m2) a druhý pokoj (16,1 m2), který je ideální jako pracovna nebo dětský pokoj. Komora o velikosti 2,2 m2 poskytuje dostatek úložného prostoru. Světlá chodba s vestavěnými skříněmi a elegantním botníkem zajišťuje pohodlný vstup do bytu.


Moderní Vybavení pro Váš Komfort
Kuchyňský kout je vybavený moderními spotřebiči a nabízí dostatek místa pro rodinné vaření. Součástí obývacího prostoru je jídelní stůl se čtyřmi židlemi, dvě pohovky, konferenční stolek a televizní skříňky, vše ve stylovém provedení.


Klidný Spánek a Luxusní Koupelna
Ložnice je zařízena manželskou postelí a komodou, se zatemňujícími závěsy pro zajištění klidného spánku. Moderní koupelna a toaleta jsou prostorné a vybaveny zabudovanými skříňkami a velkou vanou.


Garáž a Vynikající Lokalita
Součástí bytu je garáž pro jeden vůz, což přináší další komfort a bezpečí pro vaše vozidlo. Lokalita v blízkosti Brněnské přehrady je ideální pro milovníky přírody a klidu, přitom s výbornou dostupností do centra města.


Nezmeškejte Šanci na Prohlídku
Pokud hledáte ideální bydlení, které spojuje moderní design, komfort a klidnou lokalitu, neváhejte nás kontaktovat a domluvte si prohlídku. Tento byt může být vaším novým domovem.


Těšíme se na vás!
Realitní makléř:

Josef Bajar
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 56 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop