Byt 3+KK - Chaloupeckého náměstí

Cena: 8 500 000 Kč
Informace k ceně: + provize RK
Financování:na hypotéku za 36 609 Kč měsíčně
Druh: byt 3+kk
Typ: prodej
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno-Královo Pole
Ulice: Chaloupeckého náměstí
PENB: G
Aktualizace: 25.07.2024 10:24
Číslo zakázky: 6511410
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 98 m2
Počet pater: 6
Patro: 5
Sklep: ano
Výtah: ano
Parkoviště: ano
Hledáte ideální rodinné bydlení v Brně? Nabízíme vám prostorný mezonetový byt 3+KK o rozloze 91,6 m2 na ulici Chaloupeckého náměstí v Králově Poli. Tento moderní byt se nachází v 5. patře s výtahem a disponuje slunnou terasou o velikosti 6 m2, ideální pro rodinné posezení. Současně se dá využít také vnitroblok pro posezení čí grilování.

Byt je součástí kompletně zrekonstruovaného domu se solárními panely a energetickou třídou B. Vstupní hala (15 m2) vás zavede do prostorného obývacího pokoje s kuchyní (28 m2), který je vybaven všemi moderními spotřebiči a nabízí dostatek úložného prostoru. Z kuchyně je přímý vstup na terasu situovanou do klidné ulice.

Ložnice (15 m2) je vybavena vestavěnými skříněmi na míru a druhý pokoj (22,2 m2) nabízí pracovní plochu a další úložné prostory, ideální pro dětský pokoj. V případě zájmu možno upravit dispozici dle vizualizace na fotografiích. Koupelna (5 m2) je vybavena vanou, úložným prostorem a pračkou.

Byt je vytápěn podlahovým topením a radiátory, klimatizace je k dispozici ve všech pokojích. K bytu náleží také sklepní kóje.
Přímo před domem je dětské hřiště volně k využití a také park na odpočinek. V blízkém okolí je množství kaváren, restaurací a obchodů. Prostředí vhodné pro rodinu přináší také nedaleký park Lužánky, nebo například bazén.

Neváhejte a přijďte se přesvědčit o kvalitách tohoto skvělého bytu osobně !

Na některých fotografiích jsou využity vizualizace.
Realitní makléř:

Dominik Janík
tel: 538 728 645

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 34 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop