Plně vybavený byt 4+kk v novostavbě s vlastním parkováním a dvěmi terasami v centru Brna

Cena: 14 750 000 Kč
Informace k ceně: Cena je uvedena včetně provize
Financování:na hypotéku za 63 528 Kč měsíčně
Druh: byt 4+kk
Typ: prodej
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno-střed
Ulice: Mlýnská
PENB: C
Aktualizace: 25.07.2024 00:39
Číslo zakázky: 6821430
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 1336 m2
Obytná plocha: 109 m2
Počet pater: 8
Patro: 5
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Sklep: ano
Výtah: ano
Nabízíme Vám ke koupi luxusní byt 4+kk o podlahové ploše 108m2 v atraktivní lokalitě, v blízkosti kancelářského projektu Vlněna a docházkové vzdálenosti od centra Brna. Tento byt se nachází v 5. nadzemním podlaží nově postaveného monolitového domu, kolaudovaného v roce 2018 a nabízí mnoho výhod, které osloví i toho nejnáročnějšího zájemce.

Byt oplývá prostorností a stylovým vybavením. Velkorysá obývací část spojená s kuchyní a jídelnou o celkové ploše 48 m2 je srdcem bytu a místem, kde se setkává elegance s funkčností. Otevřená kuchyň je vybavena všemi vestavnými spotřebiči a nábytkem na míru, což zajišťuje maximální komfort a praktické využití prostoru. V celém bytě jsou instalovány dřevěné podlahy, které společně s bílými interiérovými prvky tvoří dokonale harmonický celek.

Byt disponuje dvěma terasami, každá o ploše 4 m2. První z nich je přístupná z obývací části a jídelny a poskytuje impozantní výhledy na klášter svatého Petra a Pavla, stejně jako do protější táhlé ulice. Druhá terasa je přístupná z oddělené pracovny a neprůchozího pokoje, který je aktuálně v podobě druhé pracovny a Relax zónou. Musíme zmínit, že všechna okna v celé nemovitosti a obě terasy jsou orientovány na jihozápad a jsou opatřeny fóliemi proti přímé viditelnosti, což poskytuje potřebné soukromí.

Praktičnost bytu je dále podtržena přítomností vestavných skříní na chodbě, v ložnici i v kuchyni, čímž je zajištěno dostatečné množství úložného prostoru. Kromě toho, k bytu náleží praktický sklep o velikosti 3 m2 a vlastní garážové stání, které zajišťuje komfortní parkování. Ačkoliv byt momentálně nemá klimatizaci, existuje možnost ji snadno vybudovat, což dále zvyšuje komfort bydlení.

Mimořádně výhodná je i lokalita bytu. Na hlavní nádraží dojdete pohodlně během 7 minut, do nákupního centra Vaňkovka to máte pouhých 5 minut chůze a na náměstí Svobody, srdce města, dorazíte do 10 minut. Lokalita, ve které se nemovitost nachází, prochází velkou proměnou a projekt Vlněna již nyní hostí řadu nadnárodních společností. To přináší nejen skvělý potenciál pro růst hodnoty bytu, ale také možnost lukrativního pronájmu pro vrcholový management.

Celý byt se prodává plně vybavený a je připravený k nastěhování od 1. října 2024. Pokud hledáte výjimečné místo pro život s prvotřídním vybavením, neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a domluvení prohlídky. Tento nádherný byt může být váš nový domov!
Realitní makléř:

Josef Bajar
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 15 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop