Prodej bytu 2+1 s balkónem, ulice Luční, Brno-Žabovřesky

Cena: cena v RK
Informace k ceně: včetně provize RK
Druh: byt 2+1
Typ: prodej
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno-Žabovřesky
Ulice: Luční
PENB: G
Aktualizace: 07.08.2024 11:38
Číslo zakázky: 6533430
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 62 m2
Obytná plocha: 55 m2
Počet pater: 13
Patro: 1
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Výtah: ano
V zastoupení majitele nabízíme prodej bytu 2+1 v panelovém bytovém domě na ulici Luční v oblíbené městské části Žabovřesky. Byt je umístěn ve 2. nadzemním podlaží z celkem třinácti nadzemních podlaží bytového domu se dvěma výtahy.

Bytový dům je po revitalizaci (zateplení, plastová okna, výměna stoupaček, nové výtahy, modernizace vstupní haly a společných prostor).

Byt nabízí plochu 55 m2 a dále k němu patří balkon s výměrou přibližně 3 m2 a sklepní kóje s plochou 1,5 m2. Dispozice bytu se skládá ze dvou neprůchozích pokojů, centrální chodby odkud vede vstup do kuchyně, koupelny a na toaletu. Orientace bytu je na západ. Za zmínku také stojí, že před bytem je oddělená chodba, kterou dále užívá pouze jeden soused.

Byt je v původním stavu určený spíše k rekonstrukci (umakartové bytové jádro, hliníková elektroinstalace). Na podlahách pokojů a na chodbě je položen nový koberec, v kuchyni a koupelně je linoleum.

Topení a ohřev vody je zajištěno centrálně dálkově z tepláren. Při užívání bytu pětičlennou rodinnou činila záloha za topení 2.300 Kč a záloha za ohřev vody 1.600 Kč. Plyn v bytě slouží pouze na vaření, měsíční záloha činí přibližně 200 Kč. K výše uvedeným nákladům se platí ještě záloha za elektřinu cca 1.200 Kč a příspěvek do fondu oprav ve výši 1.900 Kč. Příspěvek do fondu oprav se skládá z částky 1.600 Kč na úhradu úvěru SVJ z revitalizace, zbývajících 300 Kč je příspěvek na tvorbu zálohy do budoucna.

Byt je k dispozici ihned, prohlídky jsou možné po předchozí telefonické dohodě.
Realitní makléř:

David Gablas
tel: 538 728 645

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 25 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop