OV 3,5+1 s pracovnou, předzahrádkou a sklepem - CP 185 m2, Brno-Březinova

Cena: cena v RK
Informace k ceně: info o ceně na dotaz
Druh: byt 3+1
Typ: prodej
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno-Žabovřesky
PENB: G
Aktualizace: 21.05.2024 15:13
Číslo zakázky: 6324390
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 111 m2
Počet pater: 4
Patro: 2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Plyn: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Přímo pod Kraví horou a kousek od Wilsonova lesa, se v ulici Březinova v Žabovřeskách nachází vilka o 4 bytech, kdy jeden byt vám nyní nabízíme.
Nabízený byt ke koupi je ve 3. NP cihlového domu a je dispozičně velmi dobře řešen. Z prostorné chodby je možný vstup do všech ostatních místností v bytě.
Orientace bytu je na sever, východ i západ. Celková užitná plocha je 185 m2, z toho samostatný byt je 110,6 m2, sklep 10 m2 a předzahrádka má 65 m2.
Byt je dispozičně řešen jako 3,5+1, ovšem má i několik dobře řešených místností jako je pracovna za kuchyní (dříve sloužila místnost jako pokoj pro služebnou), v kuchyni spíž, v hale malá technická místnost s umyvadlem a i před koupelnou a samostatným WC je místnost, kterou lze využít jako úložný prostor.
Do bytu bylo nově přivedeno plynové připojení. Podlahy v pokojích jsou dubové parkety, ostatní místnosti mají linoleum a dlažbu. Byt je nově vymalován.
Součástí bytu je i prostorný sklep 10m2 a předzahrádka o výměře 65 m2.
Nový majitel si bude moci sám zvolit případné prvky pro rekonstrukci a využití bytu. Vhodný je také pro ordinaci nebo kancelář.
Celý dům má krásné točité schodiště a jsou zde pouze 4 byty. V domě byly vyměněny za nové stupačky, připojení plynu, elektřina cca před 10 lety. V horním bytě byla provedena kompletní oprava terasy v loňském roce.
Nabízí se zde klidné bydlení v jedné z nejlepších čtvrtí v Brně, v prostředí a těsné blízkosti jako je Dvořákova vila, Jurkovičova vila, Slavíkova vila, Fuchsův dům.

V případě zájmu o prohlídku mně neváhejte kontaktovat.

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 952 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop