Novostavba bytu 2+kk s terasou

Cena: 5 900 000 Kč
Informace k ceně: Cena včetně provize
Financování:na hypotéku za 25 411 Kč měsíčně
Druh: byt 2+kk
Typ: prodej
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno-Židenice
Ulice: Rokycanova
PENB: B 20 kWh/m2/rok
Aktualizace: 15.06.2024 11:29
Číslo zakázky: 6542340
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 85 m2
Obytná plocha: 62 m2
Počet pater: 3
Patro: 1
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Balkon: ano
Parkoviště: ano
Pokud hledáte nové a moderní bydlení, kde budete mít vše potřebné k pohodlnému bydlení, máme pro vás skvělou nabídku. Představujeme vám novostavbu bytu o dispozici 2+kk s balkónem nacházející se v 2. NP bytového domu na ulici Rokycanova v Židenicích.

Dispozici je příjemná a tvoří ji zádveří, technická místnost, chodba, koupelna s vanou a WC, ložnice, velkorysý obývací pokoj s kuchyňským koutem (příprava) a přímým vstupem na zastřešený balkón přes HS portál. Zajímavým prvkem je prosvětlení ložnice pomocí luxferů.

V obytných místnostech jsou vinylové podlahy a v koupelnách je keramická dlažba. Moderní vzhled dotváří vkusné velkoformátové obklady. Byt je situován do klidného vnitrobloku (JZ), a tak se nemusíte bát městského ruchu. Stačí si jen dodělat kuchyňskou linku a můžete bydlet.

V těsné blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost a velkou výhodou je dobrá dostupnost do centra Brna.
Tento byt vás nadchne prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem, balkónem, moderním designem a útulností. Přijďte se o tom přesvědčit.
Realitní makléř:

Josef Bajar
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 90 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop