Byt 3+kk Táborská 65 m2

Cena: 7 600 000 Kč
Financování:na hypotéku za 32 733 Kč měsíčně
Druh: byt 3+kk
Typ: prodej
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno-Židenice
PENB: B 56 kWh/m2/rok
Aktualizace: 14.05.2024 14:38
Číslo zakázky: 6508010
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 65 m2
Počet pater: 5
Patro: 4
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Sklep: ano
Výtah: ano
Parkoviště: ano
Pokud hledáte nové, moderním bydlení nedaleko centra Brna, s výbornou dostupností na velký městský okruh a nájezd na D1, pak je tato nabídka určena právě pro vás!

Moderní a prostorný byt 3+kk se nachází v klidné lokalitě Brna - Židenice. Novostavba o ocelkové užitné ploše 65 m2 se nachází ve čtvrtém patře cihlového domu.

Byt nabízí prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní, vybavenou novou kuchyňskou linkou, dvě ložnice mezi kterými je umístěna prostorná šatna díky níž můžete omezit počet skříní v bytě na minimum a dále také koupelnu se sprchovým koutem a toaletou.

Součástí prodeje je také sklep a obrovským benefitem je zde bezesporu kryté parkovací stání pro váš automobil. Díky oknům na jižní stranu je byt velmi světlý a slunný, velkou výhodou je možnost větrání prostřednictvím rekuperačního systému.

Bezproblémové bydlení vám lokalita v níž se byt nachází zajistí prostřednictvím kompletní občanské vybavenosti. Pár kroků od bytu naleznete lékárnu, obchody, kadeřnický salón, restauraci, kulturní dům, základní i mateřskou školu a mnoho dalšího, což je Ideální jak pro rodinu tak i jako investice do pronájmu.

Nenechte si ujít tuto skvělou nabídku!
Realitní makléř:

Jan Hulata
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 42 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop