Prodej ateliéru 1+kk, 63 m2 - Brno - Královo Pole

Cena: 4 150 000 Kč
Financování:na hypotéku za 17 874 Kč měsíčně
Status: rezervováno
Druh: byt 1+kk
Typ: prodej
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Štefánikova
PENB: G
Aktualizace: 27.04.2024 16:15
Číslo zakázky: 37867
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Je nám potěšením Vám nabídnout ke koupi atypický designový suterénní nebytový prostor. Tento otevřený ateliér se nachází v historickém domě situovaném v zahradě vnitrobloku na ulici Štefánikova v oblíbené lokalitě Brna - Králově Poli.

Historický cihlový dům prošel v roce 2020 kompletní rekonstrukcí včetně kompletních zemních izolací.

Celková výměra ateliéru činí 63 m2. Aktuálně je celý prostor otevřený a nepřepažený. V případě zájmu zde může nový majitel dobudovat příčky a prostor rozdělit.

Nábytek a vybavení z fotografií zde může zůstat. Kuchyňský kout je minimalistický a designový. Je zde také prostor pro pračku. Koupelna je vybavena prostorným sprchovým koutem a je spojená s toaletou. Okna jsou plastová.

Dominantou celého prostoru jsou přiznané klenby z opískovaných cihel. Netradiční design je rovněž doplněn podlahou také z cihel. Díky cihlám prostor a podlaha příjemně akumuluje teplo.

Rovněž potěší nízké měsíční náklady: 2.736 Kč (voda, teplá voda, topení, fond oprav apod.). S kvalitním připojením k internetu není v prostorech žádný problém.

V blízkém okolí se nachází veškerá občanská vybavenost. Zastávka tramvaje (Kartouzská) leží pouze 150 m od domu. Jízda MHD do centra města trvá přibližně 10 min. V okolí se nachází také velká nákupní centra, sportovní haly, kavárny, restaurace a mnoho dalšího.

Ateliér je k dispozici ihned. Jeho nákup je možné financovat hypotečním úvěrem.

Prostor je vhodný také na komerční využití nebo pronájem.
Těším se na Vás na prohlídkách.
Realitní makléř:

Michaela Jakeš Bočová, Mgr.
tel: 420773742331

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 256 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop