Prodej bytu 100 m2

Cena: cena v RK
Informace k ceně: info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně prá
Druh: byt 2+kk
Typ: prodej
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Šámalova 3403/77
PENB: C 82 kWh/m2/rok
Aktualizace: 17.10.2022 09:37
Číslo zakázky: A658
Stav: dobrý
Vlastnictví: družstevní
Počet pater: 3
Patro: 3
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Hledáte vhodnou investici na pronájem?

Naše realitní kancelář si Vám dovoluje exkluzivně nabídnout podkrovní nebytový prostor o výměře 100 m2, rozdělený na dva ateliéry o dispozici 2+kk na ul. Šámalova, Brno-Židenice.

Oba podkrovní ateliéry se nacházejí v 3.NP cihlového bytového domu bez výtahu. Dispoziční řešení ateliérů: předsíň, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, bojlerem a pod ním místem na pračku, WC, kuchyňský kout s obývákem a ložnice. Celý prostor je vytápěn elektrickým podlahovým topením, ohřev vody zajišťuje bojler 80 l, laminátové plovoucí podlahy v obytných částech. V tuto chvíli je jeden ateliér již zařízený včetně nábytku a pronajatý. Ve druhém ateliéru se dodělává kuchyňská linka a bude následně bude nabízen na pronájem.

Skvělá poloha blízko centra města, kam se dostanete během 10 minut MHD, takže si můžete užít pohodové bydlení stejně jako ruch velkoměsta. Lokace, kvalitní standardy a žádané dispozice představují také perfektní příležitost k investici.
Realitní makléř:

Dušan Valach
tel: 420608712571

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 1 481 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop