Prodej bytu 2+kk, 58 m2 v Brně - Obřanech

Cena: 6 890 000 Kč
Informace k ceně: včetně DPH, včetně provize, včetně právního servis
Financování:na hypotéku za 29 675 Kč měsíčně
Druh: byt 2+kk
Typ: prodej
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Fryčajova 3/7
PENB: B 64 kWh/m2/rok
Aktualizace: 19.04.2024 13:53
Číslo zakázky: N31038
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 58 m2
Počet pater: 3
Patro: 2
Postaveno z: cihla
Topení: ano
Balkon: ano
Garáž: ano
Pohodlný a moderní byt 2+kk pravidelné dispozice má podlahovou plochu 58 m2 + balkon 3 m2. Byt se nachází ve 2. NP intimního developerského projektu v oblíbené brněnské lokalitě Obřany. V projektu Fryčajka vznikne pouhých 9 bytových jednotek, které jsou doplněny garážovými stáními v suterénu domu. Byt disponuje velkým, bohatě prosvětleným pokojem s kuchyňským koutem, o ploše 30 m2. Dvě okna jsou orientována k jihu, jedno východním směrem. Z tohoto pokoje je výstup na balkon. V ložnici je dost místa na velikou šatní skříň, byt má navíc prostornou předsíň a samostatnou šatnu. V koupelně, vybavené sprchovým koutem, je dost místa na pračku. Kvalitní zateplení domu, včetně izolačních trojskel, a společná plynová kotelna zaručují nízké náklady na bydlení.
Moderní stavba je citlivě začleněna mezi okolní domky. Za klidnou uliční fasádou se skrývají moderní technologie a pečlivě vybrané dekory. Balkony a terasy jsou orientovány do zahrad. Zásadním benefitem je umístění projektu, které otevírá bohaté možnosti volnočasových aktivit. Cyklostezka podél řeky Svitavy vede téměř okolo domu, na obou svitavských březích jsou sportoviště a dětská hřiště, kavárny a restaurace s venkovním posezením. Parková úprava nábřeží je doplněna lavičkami, skrytými zákoutími a tělocvičnými prvky. V okolí je i řada školních a předškolních zařízení, takže je to ideální místo pro mladou rodinu. A přitom za město je to opravdu jen pár kroků.
K rezervaci postačí záloha ve výši 10 % z ceny, zbytek bude hrazen až po kolaudaci (04/2025).
Realitní makléř:

Jiří Brodina
tel: 420778889015

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 472 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop