Prodej bytů 2+kk, 69 m2 - Brno - Zábrdovice

Cena: 8 000 000 Kč
Financování:na hypotéku za 34 456 Kč měsíčně
Druh: byt 2+kk
Typ: prodej
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Spolková
PENB: B 84 kWh/m2/rok
Aktualizace: 15.07.2024 13:45
Číslo zakázky: N31079
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 5
Patro: 4
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Balkon: ano
Přímo od developera vám nabízíme k prodeji moderní byty o dispozici 2+kk v rámci úspěšného projektu LIDO II. Byty se nacházejí v nově dokončovaných budovách B a C v rychle se rozvíjející části Brna, blízko centra města.

Byty mají velikost od 59,2 m2 bez balkonu až po byty s terasou a předzahrádkou o velikosti 106,8 m2. Většina bytů má balkon / terasu některé jsou bez balkonu, orientace bytů je různá podle konkrétního bytu. Jednotlivé půdorysy najdete na stránkách projektu bytový dům Lido.

Každý byt disponuje obývacím pokojem s kuchyňským koutem, samostatnou ložnicí, moderní koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou a WC. Chodby bytů jsou s dostatkem místa pro šatní skříň. K bytům je možnost dokoupení sklepní kóje a parkovacího stání v zakladači.

V budovách jsou dvě společné terasy na střeše, které poskytují příjemné chvíle odpočinku, zelené střechy, které zajišťují lepší izolaci a úsporu nákladů na bydlení. V přízemí domů se nachází centrální plynová kotelna.

Projekt LIDO II navazuje na úspěšný developerský projekt v modernizující se části Brna, která nabízí skvělou dostupnost do centra města a veškerou občanskou vybavenost v okolí.

Byty budou připraveny k předání v září letošního roku.

V domě jsou byty různých dispozic, můžeme Vám nabídnout i menší byty 1+kk nebo 1+kk s nikou, s balkonem nebo terasou. Celkový přehled bytů a více informací najdete na stránkách projektu BD Lido.

Cena se týká bytu 2+kk s celkovou výměrou 69 m2 (byt 60 m2 + balkon 9 m2).

V případě zájmu o nabízené byty nás kontaktujte. Rádi Vám zodpovíme veškeré dotazy a domluvíme osobní prohlídku.
Realitní makléř:

Markéta Vaňková
tel: 420739457004

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 54 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop