Prodej garsoniéry s možností na 2+kk, Brno - Lesná

Cena: 5 460 000 Kč
Informace k ceně: konečná cena, včetně provize
Financování:na hypotéku za 23 516 Kč měsíčně
Druh: byt 2+kk
Typ: prodej
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Tomečkova
PENB: C 76 kWh/m2/rok
Aktualizace: 15.07.2024 13:34
Číslo zakázky: N31082
Stav: výborný
Vlastnictví: družstevní
Počet pater: 6
Patro: 5
Postaveno z: cihla
Vodovod: obecní
Topení: ano
Balkon: ano
Nabízíme k prodeji prostornou garsoniéru s možností úpravy na 2+kk, nacházející se v atraktivní lokalitě Brno-Lesná na ulici Tomečkova. Tento prostorný byt má rozlohu 44,30 m2, k němuž náleží balkon o velikosti 6,60 m2 a zděný sklep o velikosti 1,91 m2. Byt je orientován na západ a z balkonu je krásný výhled na celé Brno a do okolní zeleně.

Byt disponuje prostornou šatnou, což zajišťuje dostatek úložného prostoru. Byt se nachází v předposledním 5. nadzemním podlaží moderního zatepleného domu z roku 2004 s výtahem a bezbariérovým přístupem. Parkování je bezproblémové, přímo u domu.

V bytě je nyní bezproblémový nájemník, u kterého je možnost v nájmu pokračovat, nebo nájem ukončit dle přání nového majitele. Měsíční náklady na bydlení činí cca 2 900 Kč.

Jedná se o prodej družstevního podílu, s naplánovaným přepisem do osobního vlastnictví (po listopadu 2024).

Brno-Lesná je velmi žádaná lokalita díky své výborné občanské vybavenosti a dostupnosti do centra města. V okolí se nachází školy, školky, obchody, restaurace, lékaři i sportovní a kulturní zařízení. MHD je v blízkosti, což zajišťuje pohodlné a rychlé spojení s ostatními částmi Brna. Tato lokalita je obklopena zelení, což poskytuje příjemné prostředí pro bydlení.

V případě zájmu o tento byt mě kontaktujte. Ráda Vám zodpovím veškeré dotazy a domluvím osobní prohlídku.
Realitní makléř:

Markéta Vaňková
tel: 420739457004

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 30 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop