Prodej bytu 3+kk, 82 m2 - Brno - Líšeň

Cena: 7 800 000 Kč
Financování:na hypotéku za 33 594 Kč měsíčně
Druh: byt 3+kk
Typ: prodej
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Molákova 2782/16
PENB: C 122 kWh/m2/rok
Aktualizace: 03.05.2024 12:55
Číslo zakázky: 37914
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Patro: 1
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Topení: ano
Sklep: ano
Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem elegantního bytu 3 + kk, který se pyšní velikostí 82 m2 ( z toho 78 m2 byt a 4 m2 sklep), a to není vše – navíc k bytu je zahrádka o rozloze 31 m2, která perfektně rozšíří váš bytový prostor směrem ven, díky čemuž si můžete užívat klidné chvíle a radovat se z krásného počasí.

Tento byt je navržen s důrazem na kvalitu bydlení pro rodinu s dětmi. Otevřený obývací prostor spojený s kuchyní vytváří příjemné prostředí pro setkávání s rodinou a přáteli. Velká okna zajišťují dostatek přirozeného světla, čímž byt působí ještě vzdušněji a svěžeji.

Koupelna s vanou, samostatná toaleta, prostorná chodba s vestavěnou skříní a botníkem jsou jen zlomkem nesporných výhod tohoto bytu. K dispozici taktéž sklep na skladování Vašeho vybavení.

Jednou z největších výhod tohoto bytu je bezesporu jeho zahrádka. Ideální prostor pro odpočinek, posezení s rodinou. Můžete si užívat svůj vlastní kousek přírody přímo za dveřmi svého nového domova.

Poloha tohoto bytu je nejlepší, co si můžete přát. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost – školy, obchody, restaurace a nedaleko přírodní krása v podobě lomu Hády. Taktéž procházky lesem, to vše s výbornou dostupností do centra Brna.

V případě zájmu o prohlídku jsem k dispozici. Byt nabízíme včetně vybavení na fotografiích.
V uvedené kupní ceně není započítána provize RK.
Realitní makléř:

Jan Moudrý
tel: 420724083925

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 148 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop