Prodej bytu 3+kk 92 m2

Cena: cena v RK
Informace k ceně: volejte makléři
Druh: byt 3+kk
Typ: prodej
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Hlinky
PENB: C 78 kWh/m2/rok
Aktualizace: 21.02.2024 11:07
Číslo zakázky: N30937
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 5
Patro: 3
Postaveno z: cihla
Balkon: ano
Nabízíme Vám luxusní byt o dispozici 3+kk v jedné z nejžádanějších lokalit v Brně na ulici Hlinky v blízkosti Mendlova náměstí.
Byt se nachází v 3. NP a je situovaný na jih i sever. Na podlaží jsou pouze dva byty, to zaručuje dostatek klidu a soukromí.

V bytě je kladen důraz na vysoký standard vybavení (např. vysoké stropy, dřevěné podlahy, smaltovaná vana, vysoké prosklené dveře,...).
K jednotce patří sklep a ve společných prostorách domu je možné využít kočárkárnu i kolárnu. K bezproblémovému parkování si můžete k bytu pořídit parkovací stání v přízemí. Nově postavená rezidence s pouze sedmi luxusními byty nabízí střešní terasu s výhledem na Brno, která bude sloužit majitelům k posezení a odpočinku.

V okolí je veškerá občanská vybavenost: školy a školky, gymnázium, lékárny, kavárny a restaurace, supermarkety, fakulty vysokých škol a dobrá dostupnost MHD.
Rezidenční projekt se nachází v atraktivní lokalitě, v bezprostřední blízkosti centra města Brna a zároveň na dosah přírody.
Realitní makléř:

Markéta Vaňková
tel: 420739457004

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 498 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop