Prodej nadstandardního bytu o dispozici 3+kk s dvěma koupelnami, terasou a sklepní kójí v lokalitě Královo Pole

Cena: cena v RK
Informace k ceně: info v RK
Druh: byt 3+kk
Typ: prodej
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Purkyňova
PENB: G
Aktualizace: 03.05.2024 11:22
Číslo zakázky: 30337
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 72 m2
Patro: 4
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
AMBIENTEN VIP si Vám dovoluje exkluzivně nabídnout nadstandardně řešený moderní byt v městské části Královo pole. Velice zdařilá novostavba byla kolaudována v roce 2020 v rámci nástavby na historický novorenesanční bytový dům. Jednotka se nachází ve 4. NP, do kterého se pohodlně vyvezete novým výtahem.

Vybavený prostorný byt o celkové výměře 85m2 a dispozici 3+kk disponuje dvěma koupelnami, technickou místností (lze využít i jako šatnu), sklepní kójí a velkou terasou s proskleným zábradlím, kde si můžete pohodlně posedět u ranní kávy nebo odpočinout při večerním západu slunce. Kuchyňská linka je vybavena spotřebiči vyšší řady zn. Whirpool (myčka, trouba, mikrovlnná trouba, vestavěná lednice, indukční varná deska). Obě ložnice o velikosti 13m2 a 14m2 jsou orientované na východní stranu a ke každé náleží vlastní koupelna s toaletou a sprchovým koutem. Byt je tak ideální pro pár i rodinu s dětmi, která chce propojit moderní bydlení s pohodlným městským životem.

Ve všech místnostech jsou francouzská okna s izolačními trojskly (jedna z vrstev je plně odhlučněná) pro maximální klid, venkovní žaluzie s individuálním a centrálním ovládáním, podlahové vytápění heatflow s digitálními termostaty ve všech místnostech pro individuální nastavení, plovoucí podlahy, interiérové uzamykatelné dřevěné dveře, bezpečnostní protipožární a akustické vstupní dveře, ve všech místnostech je LED osvětlení, příprava na klimatizace. Byt je vytápěn elektrickým bojlerem. Movité vybavení nemovitosti je součástí kupní ceny (vyjma sedací soupravy).

Byt je volný ihned k nastěhování nebo je možné ho pojmout i jako investiční příležitost. Byt byl dlouhodobě pronajatý IT specialistům v nedalekém Technologickém parku za nájemné 30.000,- Kč + zálohy na energie a služby.

Velice doporučuji tento nadstandardní byt. V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.
Realitní makléř:

Jiří Pomkla
tel: 420733525123

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 44 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop