Prodej zděného bytu v OV 3+kk, ul. Kigginsova, Brno-Slatina, balkón, garážové stání, výtah, CP 84 m2, klidné a bezpečné bydlení v Brně

Cena: 9 895 000 Kč
Informace k ceně: cena zahrnuje parkovací stání v podzemní garáži a
Financování:na hypotéku za 42 618 Kč měsíčně
Druh: byt 3+kk
Typ: prodej
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Kigginsova 1522/6a
PENB: B 96 kWh/m2/rok
Aktualizace: 17.06.2024 09:20
Číslo zakázky: 02906
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 74 m2
Počet pater: 6
Patro: 5
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Preferujete-li bydlení v novostavbě v příjemné městské části, zděný byt 3+kk o CP 84,15 m2 (z toho 6,75 m2 balkón a 3,38 m2 sklep) ve 4. patře/5 s výtahem na ul. Kigginsova v Brně vám navíc nabídne výbornou občanskou vybavenost v bezprostředním okolí. Vaše auto pohodlně zaparkujete v bezpečí podzemního garážového stání, do kterého přijedete suchou nohou výtahem. Ve výčtu pozitiv tohoto bytu nesmí chybět zábavní dětský park Bruno, jehož blízkost vaše děti nepochybně ocení. Malí návštěvníci parku vás však nebudou jakkoliv vyrušovat díky dostatečné vzdálenosti 2 bytových domů.

Obývací pokoj s prostorným kuchyňským koutem (V) představuje příjemné místo pro setkání nejen u rodinné večeře, stylová ložnice s vestavnou skříní (V) nabízí klid pro váš spánek a kouzelný dětský pokoj (J) pak výhled na parkovou úpravu kolem domu. Sofistikované dispoziční řešení bytu se projevuje neprůchozími pokoji a také praktickou šatnou.

Byt je vybaven vestavěným nábytkem na míru. Krom kuchyňské linky s moderními spotřebiči jeho nesporný komfort dotváří koupelna s vanou i prostorem pro pračku a sušičku prádla a samostatné WC s umývátkem. Dostatečně velký balkón a sklepní kóje na patře pak zdůrazňují praktický aspekt tohoto bytu.

V pohodlné docházkové vzdálenosti naleznete MHD, nákupní park s hypermarketem Kaufland, diskontní prodejnu Lidl, kavárnu, školu i školku. Poloha, nízké měsíční náklady na provoz a možnost parkování vozu v podzemních garážích přímo v domě činí z tohoto bytu skvělé místo pro život. Je k nastěhování po dohodě a lze jej financovat hypotékou.

Fotodokumentace zobrazuje aktuální stav, půdorys je pouze orientační a nezávazný. K zajištění financování koupě tohoto bytu jsme připraveni rychle a výhodně prodat nebo vykoupit vaši stávající nemovitost, popř. pomoci vyřídit hypotéku. Pro domluvení prohlídky kontaktujte uvedeného makléře.
Realitní makléř:

Jan Kejduš, Ing.
tel: 420731574544

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 61 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop