Prodej bytu 4+kk s obytnou galerií

Cena: 8 900 000 Kč
Informace k ceně: Včetně provize a právního servisu.
Financování:na hypotéku za 38 332 Kč měsíčně
Druh: byt 4+kk
Typ: prodej
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Slámova
PENB: D 163 kWh/m2/rok
Aktualizace: 25.04.2024 16:44
Číslo zakázky: 00475-1
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 5
Patro: 4
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
V domě po celkové rekonstrukci nabízím nově zbudovaný byt o dispozici 4+kk s galerií o rozměru 20 m2. Podlahová plocha bytu včetně galerie je téměř 101 m2 (podlahová plocha bez galerie přibližně 81 m2).

Ze vstupní chodby je vstup do všech místností – prosvětleného, velkorysého obývacího pokoje se zmiňovanou galerií. Ze vstupní chodby jsou přístupné i dva pokoje, stejně tak koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC.

V celém bytě je položena kvalitní voděodolná podlaha, v koupelně a na záchodě pak keramická dlažba. Byt se nabízí nezařízený.

Výhodou jsou nízké náklady na bydlení. V domě je nové zateplení, plastová okna i rozvody. O vytápění v domě se stará plynový kondenzační kotel, který je možné do budoucna nahradit tepelným čerpadlem, taktéž je zde technicky připravena instalace solárních panelů, takže nový majitelé domu mohou společně ušetřit další náklady na bydlení. Splachování toalety je zajištěno vodou ze studny.

Černovice, kde se dům nachází, nabízí výbornou občanskou vybavenost – obchody, restaurace, lékaře, poštu, školy, dětská hřiště a mnoho dalšího. Výborná je i jejich poloha v rámci Brna – k Vaňkovce je to autem 6 minut, Ostravská nebo městský okruh jsou na dosah.

U tohoto bytu je ještě možnost převzít hypotéku s úrokem 1,99%, která má fixaci do června roku 2026.

Zajímá-li Vás více informací, nebo si chcete rovnou sjednat prohlídku, neváhejte mě kontaktovat.

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 30 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop