Prodej rekreační chaty u Brněnské přehrady, Brno - Kníničky

Cena: 1 300 000 Kč
Financování:na hypotéku za 5 599 Kč měsíčně
Druh: rodinná rekreace
Typ: prodej
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
PENB: G
Aktualizace: 12.03.2024 15:09
Číslo zakázky: 03490
Stav: dobrý
Výměra pozemku: 40 m2
Postaveno z: dřevostavba
Kanalizace: ano
Sklep: ano
Představujeme Vám příležitost pro všechny, kteří touží po vlastním útočišti v srdci přírody a zároveň nedaleko civilizace. Tato dřevěná chata v malebné oblasti Kniníčky, pouhých 450 metrů od přehrady a desetiminutovou klidnou procházkou lesem od všech potřebných služeb, čeká právě na Vás!

Ve výhradním zastoupení majitelů nabízíme k prodeji chatu s užitnou plochou 40 m2, která je postavená na pevných zděných základech s podsklepením. Pozemek pod chatou, o velikosti odpovídající zastavěné ploše, je v osobním vlastnictví majitelů, což Vám zaručuje ničím nerušený klid a soukromí.

K chatě se dostanete po lesní cestě, která končí srovnanou a vymezenou plochou pro parkování jednoho vozidla. Chata je napojena na elektřinu, voda je zajištěna vlastní studnou s vrtanou 50 metrovou hloubkou ve sklepě a odpad je řešen jímkou. Vytápění je zajištěno kamny na tuhá paliva, což dodává interiéru chaty ten pravý venkovský nádech.

Interiér chaty tvoří veranda, hlavní místnost s integrovaným kuchyňským koutem, podkroví určené k spaní a toaleta. I když je chata v původním stavu a čeká na svou revitalizaci či kompletní rekonstrukci, nabízí neomezené možnosti pro přizpůsobení dle vlastních představ a potřeb.

V okolí najdete další chaty, z nichž mnohé jsou obývané po celý rok. Nedaleko se nachází restaurace Šulák, přístaviště Sokolské koupaliště a pro milovníky odpočinku a wellness je k dispozici centrum Infinit Maximus.

K dispozici dohodou.
Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se, že Vám budeme moci tuto chatu představit osobně!
Realitní makléř:

Lenka Fialová
tel: 420724777093

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 153 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop