Prodej luxusní samostatně stojící rodinné vily 5+kk s garáží pro dva vozy a okrasnou zahradou v lokalitě Brno - Útěchov

Cena: 24 990 000 Kč
Informace k ceně: + provize RK, včetně právního servisu
Financování:na hypotéku za 107 632 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
PENB: C 98 kWh/m2/rok
Aktualizace: 10.06.2024 17:31
Číslo zakázky: 30400
Stav: výborný
Výměra pozemku: 1352 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme samostatně stojící rodinnou vilu o dispozici 5+kk s garáží pro dvě auta, s podlahovou plochou 358 m2 a zahradou 1154 m2 ve vyhledávané lokalitě Brno – Útěchov. Nemovitost má obrovský potenciál jelikož lze na pozemku postavit další rodinný dům. Nachází se v boční klidné ulici uprostřed zeleně.

Celková plocha převážně rovinatého pozemku je 1352 m2, zahrada o výměře 1154 m2 má na travním porostu vyvedený zavlažovací systém, s ovládáním na vnější fasádě domu. Osázení zahrady bylo navrženo architektem a realizováno renomovanou firmou, najdete zde ovocné stromy, jehličnany a okrasné křoviny. Obrovskou výhodou pozemku je možnost realizace výstavby dalšího rodinného domu. Jedná se o samostatně stojící cihlový, dvoupodlažní, z části podsklepený dům s dvougaráží, se sekčními vraty na dálkové ovládání, s půdorysem ve tvaru písmene “L“, se sedlovou střechou pokrytou střešní krytinou z betonových tašek. V roce 2012 byl dům zateplen a byla vyměněna okna za plastová s izolačními trojskly a v přízemí domu navíc chráněna venkovními, bezpečnostními, elektronicky ovládanými roletami. Interiérové dveře jsou dřevěné v dřevěných zárubních. Podlahy v pokojích pokryty dřevěnými lamelami. V ostatních prostorách je na podlaze keramická dlažba. Vytápění a ohřev vody je řešeno novým plynovým kotlem značky Viessmann s 200l zásobníkem, umístěným ve sklepním prostoru. V přízemí se nachází zádveří a vstupní hala se schodištěm do patra, se samostatnými vstupy do sklepa, garáže, kuchyně s jídelnou a obývacího pokoje, je zde i menší koupelna se sprchovým koutem a WC. Z prostorné kuchyně s jídelnou o podlahové ploše 33 m2 se dostaneme na terasu, stejně tak z velkoryse pojatého obývacího pokoje o podlahové ploše 44 m2. V mezipatře je pokoj o podlahové ploše 24 m2, který lze využít jako pracovnu.

V patře jsou 3 pokoje - ložnice jednotlivě o výměře 28 m2 s balkonem a vestavěnou šatnou a dva dětské pokoje 18 a 19 m2, ze kterých je vstup na společný balkon. Na tomto patře je velkoryse pojatá koupelna s hydromasážní vanou a sprchovým koutem a samostatné WC.

Dům se nachází v klidné lokalitě s dobrou dopravní dostupností. Parkování je možné na komunikaci u domu, na vjezdu do garáže a ve dvougaráži v domě. Zastávka MHD je vzdálena cca 150 m a do centra je to cca 20 minut. Jedná se o bydlení v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností v obci. Nedaleko se nachází obchod, restaurace, lékař, škola, obecní úřad, pošta i tenisové kurty. Dům je vhodný k bydlení i k podnikání.
Realitní makléř:

Monika Russeggerová, Ing.
tel: 420733525123

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 131 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop