Prodej rodinné domy, 130 m2 - Brno - Chrlice

Cena: 8 590 000 Kč
Financování:na hypotéku za 36 997 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Západní
PENB: G
Aktualizace: 07.05.2024 18:31
Číslo zakázky: 00080
Stav: dobrý
Výměra pozemku: 125 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Představujeme vám vkusně zrekonstruovaný rodinný dům na ulici Západní v Brně Chrlicích. Ulice je pouze pro pěší a je velmi klidná. Dům se prodává vybavený. Parkování je možné na parkovišti v těsné blízkosti nemovitosti.

Dispozice domu je 4+kk na 150 m2 a je rozložena do tvaru L. Ze spodní části domu se dostanete dvěma vchody na malý soukromý dvorek s výměrou 23 m2.

Spodní patro se skládá ze vstupní haly s výklenkem připraveným na vestavěný botník. Dveřmi dále projdete přímo do obytného prostoru - obývacího pokoje a velké kuchyně s jídelním koutem. Ve spodním patře je také umístěna samostatná neprůchozí ložnice, koupelna a toaleta.

Koupelna je zcela nová, vybavená vanou a walk-in sprchovým koutem, dvěma umyvadly a praktickou dřevěnou policovou skříní se zasunovacími dveřmi. Toaleta je samostatná, vybavená umyvadlem s bidetovou sprškou.

Po točitém dřevěném schodišti se dostanete do druhého patra domu, kde jsou další dva obytné neprůchozí pokoje. Jeden z nich je zvětšen o prostor se sníženým stropem, který může sloužit k odpočinku nebo spaní.

Z prvního patra se dveřmi dostanete na původní terasu, která může sloužit k odpočinku, případně jejím zastavěním s využitím půdního prostoru vedle lze zvětšit celkovou dispozici domu.

Dům je vytápěn plynovým kotlem.

Městská část Chrlice disponuje plnohodnotnou občanskou vybaveností včetně dvou školek a základní školy (1.-9. třída), obchodů, dětských hřišť a přírodního koupaliště. Do centra města se dostanete pravidelnou autobusovou linkou.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, dům vám ukážeme na osobní prohlídce. Přímo v naší kanceláři vám také rádi zdarma naceníme vaši nemovitost nebo zařídíme hypoteční úvěr.
Realitní makléř:

Tamara Hanáková, Mgr.
tel: 420603954846

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 320 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop