Skladové prostory nebo výdejní pobočka ke koupi o celkové ploše 232m2 v rohovém domě u frekventované ulice Mlýnská v Brně

Cena: 15 000 000 Kč
Financování:na hypotéku za 64 605 Kč měsíčně
Druh: prostory pro obchod
Typ: prodej
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno-střed
PENB: G
Aktualizace: 14.05.2024 14:29
Číslo zakázky: 6505780
Stav: výborný
Počet pater: 4
Patro: 1
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Výtah: ano
Máme pro vás skvělou nabídku skladových prostor ke koupi na ulici Mlýnská v moderní novostavbě z roku 2018. Jeho výhodou jsou vysoko stropy a také i dvě podlaží, které nabízejí skvělou exponovanost pro vaše podnikání u frekventované ulice.

Tento prostor je ideální jako sklad nebo výdejní pobočka. Nabízíme vám dostatek prostoru pro vybudování a rozvinutí vašeho podnikání.

Parkování zde není žádným problémem, pro vaše zákazníky je k dispozici parkování ihned u prodejny. Alternativně je možnost využít parkoviště přímo naproti objektu, takže navštěvníci budou mít snadný přístup k vašemu podniku.

Nejedná se pouze o prostor, ale také o skvělou investici do vašeho podnikání. V novostavbě z roku 2018 máte zajištěnu moderní infrastrukturu a bezchybnou funkčnost.

Nabízený prostor je flexibilní a přizpůsobíte si ho vašim potřebám a požadavkům. Bez ohledu na to, jestli jde o prodejnu, kancelář, sklad nebo servisní pobočku, naše nabídka je přesně to, co hledáte.

Nepromeškejte tuto skvělou příležitost k rozšíření vašeho podnikání. Kontaktujte nás co nejdříve a domluvte si prohlídku ve Vašem novém místě na ulici Mlýnská.
Měsíční náklady - 7 000kč
Realitní makléř:

Josef Bajar
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 51 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop