Prodej, Restaurace, 250 m2 -

Cena: 12 500 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 53 837 Kč měsíčně
Druh: jiné
Typ: prodej
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Mlýnské nábřeží 311/311
PENB: G
Aktualizace: 06.06.2024 17:43
Číslo zakázky: 52953
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Patro: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Topení: ano
Sklep: ano
Máme tu pro vás jedinečnou příležitost stát se majiteli komerčního objektu s bytem, nyní užívaného jako restaurace, a přilehlého pozemku, které jsou obklopené nádhernou přírodou a bohatou historií.

Nemovitost se nachází na červené turistické trase v části Brno Maloměřice-Obřany, ul. Mlýnské nábřeží a je oblíbeným místem na pořádání různých akcí, dále pro turisty, pejskaře, rodiny s dětmi, cyklisty, místní obyvatele atd. Noční klid není omezen, což je další výhodou pro ty, kteří hledají neomezenou zábavu.

Užitná plocha vlastního pozemku, na kterém nemovitost stojí, činí 1 158 m2.
K nemovitosti je k prodeji i přilehlý pozemek s rozlohou 1 905 m2.

K pozemku vede nově opravená silnice, k dispozici je i parkoviště. Celý objekt je monitorován kamerami, což zajišťuje bezpečnost hostů a majetku. V objektu je oboustranný krb, který v zimě navodí tu správnou atmosféru.
Nedávno byly provedeny částečné opravy - výměna oken, zateplení a nová fasáda, nové radiátory, zrekonstruovaná kuchyně, která byla instalována před 5 lety a nově opravené toalety.

K restauraci také patří kompletně vybavená zahrádka pro cca 150 - 200 osob s krásným dřevěným přístřeškem, dvě venkovní udírny, gril na selata, kýty a jiné, pro děti bohatě vybavené hřiště a pro cyklisty 4 nové stojany na kola.
V případě využití objektu jako restaurace veškeré vybavení restaurace a všechny smlouvy s pivovarem a dodavateli budou přenechány, což zajišťuje kontinuitu a spolupráci. Na rok 2024 jsou zde již zarezervované termíny na svatby a narozeniny.

K nemovitosti patří i byt 2+kk s nově vybudovanou kuchyňskou linkou a krbovými kamny s výměníkem. Nyní pronajímán za 9 000 Kč.

Pokud hledáte podnikatelskou příležitost v krásném prostředí s bohatou historií a možností využít turistický ruch, tato nemovitost je pro vás ideální volbou.
Návratnost investic je cca 10 let, neváhejte nás kontaktovat pro více informací.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 675 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop