Prodej domu pro sídlo firmy v městské části Brno - Žebětín

Cena: cena v RK
Informace k ceně: info v RK
Druh: kancelářské prostory
Typ: prodej
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Pod kopcem 959/9a
PENB: B 82 kWh/m2/rok
Aktualizace: 30.04.2024 10:45
Číslo zakázky: 30379
Obytná plocha: 278 m2
Výměra pozemku: 463 m2
Počet pater: 3
Postaveno z: cihla
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Exkluzivně vám nabízíme k prodeji domu pro sídlo firmy nebo bydlení o dispozici 7+kk s dvojgaráží a saunou. RD lze zakoupit v provedení hrubé stavby či dodělat na klíč. RD o podlahové výměře 278m2 (vč. teras 356m2) je aktuálně ve stavu výstavby, s možností úprav před dokončením, dle vlastních představ. Rodinný dům stojí na svažitém pozemku o výměře 463m2. Objekt je ideální pro sídlo menší firmy do 10-12 zaměstanců.

Podzemní podlaží je přístupné vchodovými dveřmi z boku RD nebo přes dvojgaráž. Za vstupními dveřmi se nachází velký vstupní prostor, samostatné wc a v zadní části dva oddělené sklady o rozloze 35 m2 s možností sprchy/sauny/prostor, kde je nutné napojení na kanalizaci. Dále je zde umístěna pracovna o velikosti 10,5 m2 pro menší zasedací místnost a garáž využitelná i jako sklad přístupný zvenku nebo vstupních prostor.

Možností parkovacích stání je v okolí několik - 2 parkovací stání podélně přímo před domem, 5-10 parkovacích stání cca 40m od domu dále v ulici a velká odstavná parkovací plocha u fotbalového hřiště vzdálená cca 100m. Počet parkovacích a odstavných ploch je zcela dostačující v blízké docházkové vzdálenosti.

První nadzemní podlaží (1NP) je přístupné po centrálním schodišti a vstupuje se z něho do společné kuchyňky a jídelny a na jihozápadní odpočinkovou přestávkovou terasu. Tyto prostory jsou kapacitně dostačující pro menší firmu. Druhou polovinu 1.NP tvoří část kanceláří o ploše 29 m2 s výstupem na východní terasu za domem. Tento prostor kanceláří může být využitelný pro jednatele/majitele společnosti nebo velkou zasedací místnost nebo jinak rozdělen na dvě menší kanceláře.

V 1.NP se nachází samostatné wc a spíš, kterou je možné nahradit dalším wc. Druhé nadzemní podlaží (2.NP) obsahuje volně adaptabilní prostory dle potřeb o velikosti 64 m2, dále samostatné wc a koupelnu. Prostory 2.NP jsou limitovány pouze obvodovými nosnými stěnami rodinného domu a obvodovými stěnami schodiště.

Pozemek je situovaný v jižním svahu a je v klidné části obce, je tak ideální pro rodinu, která chce žít ve velmi dobré vzdálenosti do centra Brna a přitom v blízkosti přírody. Dům bude napojen na inženýrské sítě - elektřina, plyn, voda, splašková voda je řešena septikem. Přístup je zajištěn po zpevněné asfaltové cestě.

Okolní všudypřítomné lesy, klidná lokalita, bezpečná čtvrť, plná občanská vybavenost a pohodová dojezdová vzdálenost do centra města Brna - to vše dělá z tohoto domu ideální místo ke spokojenému rodinnému bydlení či podnikání.

Pro bližší informace či sjednání prohlídky tohoto pozemku neváhejte kontaktovat realitního specialistu uvedeného u inzerátu.
Realitní makléř:

Jiří Pomkla
tel: 420733525123

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 141 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop