Nebytový prostor, ul. Kotlářská, Brno-Veveří, CP 18 m2, prostorný vnitroblok

Cena: 1 750 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize RK
Financování:na hypotéku za 7 537 Kč měsíčně
Druh: prostory pro obchod
Typ: prodej
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
PENB: G
Aktualizace: 14.05.2024 14:39
Číslo zakázky: 6523990
Stav: výborný
Počet pater: 7
Patro: 1
Výtah: ano
Představte si nebytový prostor s výjimečným potenciálem, který se nachází v srdci Brna, na žádané adrese ulice Veveří. O rozloze 18 m2, tento prostor je aktuálně pronajatý nájemci, který zde úspěšně provozuje salon pedikúry. Tato nabídka představuje zajímavou investiční příležitost s již etablovaným příjmem s platností nájemní smlouvy do konce května 2024 a v tuto chvíli se hledá nový nájemce za cenu 9 000 Kč + inkaso.

Dům je po revitalizaci okolo roku 2010. Revitalizovala se fasáda, okna, a vstup do domu. U nebytového prostoru instalovaná elektrická roleta.

Měřiče na vodu a elektřinu jsou výhradně pro tento prostor.

Ulice Kotlářská je jednou z klíčových tepen brněnské čtvrti Veveří a představuje dynamickou směs historie, kultury a moderního života. Své místo zde najdou jak milovníci městského ruchu, tak ti, kteří hledají poklidnější zákoutí pro relaxaci. Tato lokalita se může pochlubit bohatým výběrem obchodů, kaváren, restaurací a kulturních zařízení, které uspokojí potřeby jak místních obyvatel, tak návštěvníků.

Kotlářská ulice je živým spojením mezi historickým centrem Brna a dalšími významnými body města. Její poloha v blízkosti univerzitního kampusu dodává ulici mladistvý puls a činí ji oblíbeným místem pro studenty a akademické pracovníky. Tato blízkost vzdělávacích institucí také přispívá k dynamické atmosféře oblasti a nabízí skvělé příležitosti pro podnikání zaměřené na mladé lidi a vzdělanou klientelu.
Kromě bohatého nočního života a gastronomických zážitků, Kotlářská ulice nabízí i řadu zelených prostorů a parků, které jsou ideální pro odpočinek a relaxaci uprostřed městského shonu. Blízkost Lužánek, nejstaršího městského parku v České republice, a dalších zelených oáz, jako jsou Kraví hora a botanická zahrada, poskytuje obyvatelům a návštěvníkům čtvrti Veveří jedinečnou příležitost spojit městský život s přírodou.
Bližší informace k nemovitosti u realitního makléře.

Realitní makléř:

Lukáš Peterek
tel: 420 538 728 645

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 39 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop