Prodej obchodního prostoru, 53 m2 - Křenová, Brno

Cena: 3 490 000 Kč
Financování:na hypotéku za 15 031 Kč měsíčně
Druh: prostory pro obchod
Typ: prodej
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Křenová
PENB: G
Aktualizace: 12.07.2024 09:53
Číslo zakázky: 38063
Stav: dobrý
Obytná plocha: 42 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Nabízíme k prodeji komerční prostor na atraktivní a frekventované adrese Křenová 13, Brno. Tento prostor o celkové ploše 53,4 m2 je ideální pro různé typy podnikatelských činností a nabízí široké možnosti využití. Prostor je po mnoho let provozován jako prodejna počítačů a elektroniky, což zajišťuje jeho vhodnost pro obdobné účely, ale je možné jej přizpůsobit i jiným typům podnikání, jako jsou například kanceláře, maloobchod, showroom nebo služby.

Výhodná lokalita v blízkosti centra města zaručuje vysokou frekvenci potenciálních zákazníků a vynikající dopravní dostupnost. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně obchodů, restaurací, bank a dalších služeb, což zvyšuje atraktivitu prostoru pro podnikání.

Prostor je ve vhodný k renovaci, případně je možné prostory ponechat ve stávajícím stavu a využít mnohaletého nájemního vztahu s okamžitým příjmem z nájmu prodejny Počítačů.

Neváhejte a využijte této jedinečné příležitosti k investici do komerčního prostoru na atraktivní adrese. Pro více informací a prohlídku nás prosím kontaktujte.
Realitní makléř:

Adriana Dadáková, Ing.
tel: 420737133903

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 57 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop