Pronájem zrekonstruovaného bytu 3+KK v Brně-Komíně

Cena: 23 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: + energie a zálohy na služby
Druh: byt 3+kk
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno-Komín
Ulice: Vavřinecká
PENB: C
Aktualizace: 18.06.2024 00:38
Číslo zakázky: 6627520
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 413 m2
Obytná plocha: 72 m2
Počet pater: 6
Patro: 3
Elektřina: 220/380
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Lodžie: ano
Sklep: ano
Výtah: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k pronájmu krásný, plně zařízený, prostorný byt 3+KK v osobním vlastnictví, po kompletní rekonstrukci s balkonem v krásné a klidné lokalitě Brno – Komín, Vavřinecká ulice. Byt se nachází ve 3.NP, k dispozici je nový výtah. Okna z obýváku a z kuchyně jsou situovány na západ a obě ložnice na východ, takže byt je krásně prosluněný, ale není zde horko v letních měsících. Z každého okna je navíc krásný výhled do zeleně, jelikož mezi domy jsou vzrostlé stromy.
Dispozice bytu je 3+KK, po vstupu do bytu je prostorná předsíň (6,94 m2), vlevo zvlášť záchod a koupelna se sprchovým koutem, vpravo 1. pokoj (12,06 m2), 2. pokoj (12,72 m2) se vstupem na lodžii (3,12 m2). Naproti vstupním dveřím vedou dveře do obývacího pokoje (20,64 m2) a za ním je vlevo vstup do kuchyně, která je propojená s obývákem. V celém bytě jsou vinylové podlahy, v koupelně a na záchodě dlažba.
Energetická třída C.
K bytu náleží sklep (1,49 m2), komora na chodbě (1,34 m2) a společné prostory na uložení kočárku, cyklistických kol apod.
Tato lokalita je velice žádaná, všude je kousek do přírody, a přitom i kousek do centra. Je zde velké sportovní vyžití: sportovní a relaxační areál Káčata (koupání v řece, beach volejbal, hřiště pro děti), turistika - všude kolem jsou lesy, kousek je obora Holedná s rozhlednou, plavání a vodní sporty - řeka Svratka, ve které se dá koupat, kanoistický a kajakářský oddíl Vodák, Sokol – cvičení pro děti i dospělé, fotbalové hřiště, tenisové kurty. V blízkosti je veškerá infrastruktura (MHD, obchody, zdravotní střediska, 2 školky, základní škola, Gymnázium s uměleckou profilací, Střední škola informatiky, poštovnictví a pojišťovnictví).
Tento krásný byt nabízí ideální příležitost pro ty, kteří hledají moderní a pohodlné bydlení v klidné lokalitě v blízkosti přírody i s veškerou infrastrukturou. Nečekejte a kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku!
Cena za pronájem: 23.000 Kč/měsíc + služby a energie
Kauce: 23.000 Kč
Provize RK: 23.000 Kč + DPH

Realitní makléř:

Silvie Vokřálová
tel: 720 045 815

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 31 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop