Podnájem pokoje v RD, Lesná, ul. Kupkova, CP 28 m2, zařízený, s lodžií

Cena: 10 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: včetně služeb + provize RK 10.000 Kč + kauce 10.00
Druh: byt 1+0
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno-sever
Ulice: Kupkova
PENB: G
Aktualizace: 13.06.2024 14:23
Číslo zakázky: 6539670
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 71 m2
Obytná plocha: 24 m2
Počet pater: 2
Patro: 2
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Lodžie: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k podnájmu pěkný prostorný samostatný pokoj o ploše 24 m2 s lodžií 4 m2 ve 2. NP třípodlažního rodinného domu na ulici Kupkova, v Brně-Lesné. V klidné ulici.

Pokoj je vybaven dvoulůžkem, 2 sedačkami, 3 skříněmi, 2 židlemi, 2 komodami. Okna a terasa jsou orientovány na jih, do zeleně za domem. Pokoj těsně sousedí s toaletou. V patře je k dispozici prostorná kuchyně s KL a jídelním stolem. KL je vybavena el. varnou deskou. Dále je k sdílenému užití komora. Po dohodě je k použití i pračka.

Dále je v domě ještě další toaleta a sprchový kout a samostatná koupelna s vanou. V suterénu je možné využít místnost s posilovacím strojem. Podnájemník může odpočívat na travnaté zahradě s terasou a pevným grilem.
Uvádíme energetickou třídu G, protože není k vypracován PENB.

Na Lesné je výborná občanská vybavenost a široká možnost sportu a relaxace: 3 supermarkety, restaurace, wellness, bazén, tenisové kurty, lanové centrum, sportovní hala, posilovny, jezdecký areál Panská Lícha u Soběšic, cyklostezka v lesích kolem Soběšic a dále. Nedaleko je stanice autobusů MHD. Majitel preferuje podnájemníky k dlouhodobému podnájmu. Pokoj je vhodný pro 1 osobu.

Pokoj je volný. Možnost nastěhování ihned po podpisu podnájemní smlouvy. Domluvte si prohlídku s makléřem.
Realitní makléř:

Michal Sedláček
tel: 538 728 645

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 98 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop