Pronájem bytu 1+1, Brno-Zábrdovice, Příční, 1.NP/6, CP 47 m2

Cena: 12 600 Kč/měsíc
Informace k ceně: + jistota: 17 000 Kč +provize RK 15 250 Kč + záloh
Druh: byt 1+1
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno-střed
PENB: G
Aktualizace: 10.05.2024 12:49
Číslo zakázky: 6525070
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 47 m2
Počet pater: 6
Patro: 1
Kanalizace: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k pronájmu byt 1+1 v OV v cihlovém domě, nedaleko od centra, 1 zastávku tramvaje od Moravského náměstí.

Podlahová plocha je 47 m2. Byt se nachází v 1.NP/6 na ulici Příční. Byt nemá balkon.

Okna jsou orientována na východ do klidné ulice a na sever do plochy zeleně před domem.
Vstup do bytu vede do prostorné předsíně, z níž vedou vchody do všech místností bytu. Pokoj není zařízen. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s dřezem, digestoří, kombinovaným plynovým a elektrickým sporákem s elektrickou troubou, myčkou a lednicí. Dále se v ní nachází stůl. U kuchyně je prostorná spíž. Koupelna s vanou a přípojem na pračku. Toaleta je samostatná.

Podlaha PVC a v koupelně dlažba. Byt je vytápěn dálkovým ústředním topením. Není k dispozici PENB, uvádíme tedy energetickou třídu G. Okna jsou plastová se žaluziemi.

Výborná dopravní dostupnost a občanská vybavenost. Nedaleko se nachází dětská nemocnice, IBC na ulici Příkop, Albert, park Lužánky, centrum města, Moravské náměstí, Janáčkovo a Mahenovo divadlo, Městské divadlo Brno na Lidické. Ze stanice Milady Horákové jedete jednu stanici na Moravské náměstí a dále k hlavnímu nádraží nebo na náměstí Svobody.

Majitel preferuje nájemníky na dlouhodobý pronájem bez domácích mazlíčků. Vhodné pro pracující i studenty. Ozvěte se nám a dohodněte si prohlídku s makléřem.
Realitní makléř:

Michal Sedláček
tel: 420 538 728 645

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 43 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop