Pronájem novostavby 3+kk s parkovacím stáním Kamechy

Cena: 21 500 Kč/měsíc
Informace k ceně: + zálohy na služby ve výši 4.000,- Kč + poplatek z
Druh: byt 3+kk
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno-Žebětín
Ulice: Lišejníková
PENB: B
Aktualizace: 26.06.2024 20:37
Číslo zakázky: 6640030
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 1335 m2
Obytná plocha: 66 m2
Počet pater: 7
Patro: 2
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Sklep: ano
Výtah: ano
Nově postavený byt 3+kk v klidné části Brno - Bystrc, městská část Kamechy na ulici Lišejníková, nabízí ideální bydlení pro rodinu či pár. Tento moderní byt se nachází ve 2. patře budovy s celkem 7 podlažími a nabízí hezký výhled na okolní krajinu. Celková užitná plocha bytu je 75 m2, včetně 9 m2 terasy. Byt je částečně zařízen a je vhodný pro maximálně 4 osoby.
Interiér bytu je prostorný a světlý. Moderní kuchyňská linka je plně vybavena spotřebiči. Propojení kuchyně, obývacího pokoje a jídelního koutu vytváří otevřený prostor ideální pro rodinné večery a setkání s přáteli. V ložnici je velká vestavná skříň pro uložení všech osobních věcí.
Veškerá občanská vybavenost, supermarket Albert, lékárna, restaurace, mateřská školka, zastávka MHD 2 min chůze, linka 52 a 54. Lokalita nabízí krásné klidné bydlení kousek od přírodní lokality podkomorské lesy a žebětínského rybníku. K nastěhování od 1. 9. 2024. V blízkosti domu se také nachází vyhlášené centrum volného času s restaurací KAM JINAM, a nová školka s velkým sportovním areálem pro děti i dospělé. Lokalita je předurčena nejen pro sportovce, ale i vyznavače přírody a relaxu. Brněnská přehrada je v dochozí vzdálenosti.
Realitní makléř:

Iveta Friedbergová
tel: 734 799 447

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 17 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop