Pronájem bytu 1+1 pro rekonstrukci, na ul. Vídeňská v Brně

Cena: 11 900 Kč/měsíc
Informace k ceně: + záloha na energie a služby 2.256,-Kč/měsíc, + pr
Druh: byt 1+1
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Vídeňská 271/62
PENB: G
Aktualizace: 28.06.2024 15:42
Číslo zakázky: 01369
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Patro: 3
Postaveno z: panel
Sklep: ano
K pronájmu nabízíme byt po rekonstrukci o dispozici 1+1, umístěný v 2. patře panelového bytového domu s výtahem v Brně – Štýřicích, na ul. Vídeňská. Celková podlahová plocha bytu včetně příslušenství činí 27,1 m2. K bytu náleží sklep v suterénu domu. Byt je orientován západním směrem a je díky své poloze velmi dobře osvětlen.
V bytě bylo vybudováno nové jádro, instalovány nové zařizovací předměty, plastová okna se žaluziemi, provedeny nové rozvody elektřiny a vody a renovovány parkety.
Byt je vybaven moderní kuchyňskou linkou, kombinovaným sporákem a svítidly ve všech místnostech. Koupelna je vybavena umyvadlem, zrcadlem, sprchovým koutem a toaletou. Byt není vybaven nábytkem, ale po dohodě se současným nájemcem lze nábytek nebo spotřebiče odkoupit.
V okolí domu je veškerá občanská vybavenost - nákupní středisko, lékárna, restaurace, sportoviště, park. Od domu je rychlé spojení do centra města, na dálnici i k Univerzitnímu kampusu v Bohunicích, v blízkosti je zastávka MHD.
Možnost připojení k optickému internetu od Vodafone.
Kauce je ve výši jednoho měsíčního nájemného.
Byt je ihned volný k nastěhování a je zde možnost dlouhodobého nájmu. Prohlídky bytu jsou možné ihned.
Pronájem je vhodný ideálně pro 1 osobu.
Realitní makléř:

Leona Šnajdarová, Mgr.
tel: 420603846609

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 112 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop