Pronájem bytu 1+kk, 33 m2 - Brno - Ponava

Cena: 14 500 Kč/měsíc
Informace k ceně: + zálohy na energie ve výši 3.000Kč, + provize RK
Druh: byt 1+kk
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Reissigova
PENB: G
Aktualizace: 19.07.2024 15:35
Číslo zakázky: 38106
Vlastnictví: osobní
Patro: 8
Postaveno z: cihla
Balkon: ano
Sklep: ano
Hledáte plně vybavené 1+KK?

V Brně na ulici Reissigova máme nádherně zařízený byt, který čeká na svoje první nájemníky.

Byt o dispozici 1+kk se nachází v osmém patře cihlového domu. Celková výměra samotného bytu činí 33 m2 plus balkon 2 m2. Součástí nájmu je nová kuchyňská linka, jenž byla zhotovena na míru a zahrnuje vestavěné spotřebiče jako elektrickou varnou desku Siemens s digestoří, elektrickou troubu Siemens, myčku Bosch. Dále je byt vybaven lednici s mrazákem Samsung, sedačkou s konferenčním stolkem, jídelním stolem se dvěma židlemi, postelí, komodou, šatní skříní, botníkem a věšákem. Koupelna je vybavená prostorným sprchovým koutem, umyvadlem, toaletou, otopným žebříkem, pračkou a sušičkou Samsung. Výhodou bytu je prostorná sklepní kóje 3,2 m2. Vstup na balkon je z obývacího pokoje.

Základem interiéru jsou neutrální barvy a kvalitní materiály. Podlaha je plovoucí, v koupelně velkoformátové dlaždice. Barvami byla dodána interiéru osobitost, která posouvá celkový dojem. Místnosti byly vybaveny jemnějším a kompaktnějším nábytkem a byt tak působí vzdušným dojmem pro příjemné bydlení.

Byt bude nabídnut nekuřákům a zájemcům, kteří žijí bez domácích zvířat.

Nájemné činí 14.500 Kč měsíčně + 3.000 Kč zálohy za služby a energie (voda, topení, elektřina, služby v rámci budovy). Majitel požaduje kauci ve výši dvou měsíčních plateb. Provize RK je jedna měsíční platba + DPH.

Volné ihned.
Realitní makléř:

Petra Němcová, Ing.
tel: 420731149586

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 6 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop