Pronájem pokoj, 16 m2 - Brno - Dolní Heršpice

Cena: 6 900 Kč/měsíc
Informace k ceně: cena zahrnuje: nájem, služby, energie a internet,
Druh: byt 1+kk
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Bernáčkova 169
PENB: G
Aktualizace: 24.06.2024 15:09
Číslo zakázky: 00901
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 16 m2
Počet pater: 1
Patro: 1
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k pronájmu lůžko ve sdíleném dvojlůžkovém pokoji v nově zrekonstruovaném objektu, který je vhodný pro studentské bydlení. Celková výměra pokoje je 16,6 m2, k nastěhování od 15.9. 2024.
Ve stejném komplexu je k dispozici několik dalších dvojlůžkových pokojů vhodných pro 1 - 2 osoby.

Jednotka je vybavena kuchyňskou linkou včetně dřezu a lednice, dvěma postelemi, pracovními stoly a skříněmi. Koupelny jsou společné pro celý objekt, jsou rozděleny na pánské dámské a nachází se v nich sprchy, toalety a umyvadla se zrcadlem. V objektu je k dispozici internetové připojení.
V případě potřeby je možné využít společných prádelen, nebo sdílené kuchyně, kde se nachází varné desky, trouba a jídelní stoly.

Pokoje se nachází v klidné části na ulici Bernáčkova s dobrou dostupností do centra Brna, které je vzdáleno 5 km. V blízkosti se nachází zastávka MHD Avion Shopping Park z které se do centra města dostanete za 16 min. Nákupní centrum Avion, ve kterém se nachází řada obchodů a restaurací je vzdáleno pouze pár kroků.

O aktuální dostupnosti a podmínkách Vás budeme rádi informovat.
Realitní makléř:

Dorota Kotasová, Ing.
tel: 420733692355

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 17 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop