Brno - Žabovřesky, pronájem bytu 2+1, 64,79 m2, ul. Fanderlíkova, sklep, balkón - byt

Cena: 16 700 Kč/měsíc
Druh: byt 2+1
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Fanderlíkova
PENB: G
Aktualizace: 19.08.2024 07:12
Číslo zakázky: 544B070
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Patro: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme Vám k pronájmu velmi pěkný byt o dispozici 2+1 a přibližné podlahové ploše 59,6 m2 v Brně Žabovřeskách na ulici Fanderlíková. Díky dvěma samostatným pokojům, kuchyni s jídelním koutem, balkonu a prostorné koupelně s toaletou je ideálním domovem pro jednotlivce či mladé páry.

Byt je vybavený kuchyňskou linkou s elektrickým sporákem, digestoří a lednicí. Má prostornou předsíň. V pokojích jsou plovoucí podlahy. V moderní koupelně je sprchový kout, toaleta a umyvadlo a také je k dispozici pračka.

Byt je situován ve druhém poschodí cihlového domu. K bytu náleží sklep. Topení je zajištěno ústředním dálkovým systémem.
Cena nájmu je uvedena bez energií (voda, teplo, elektřina), které činí 4.500,- Kč / měsíčně. Majitel požaduje kauci ve výši dvou měsíčních nájmů. Byt se nabízí nezařízený.

V blízkosti domu je tramvajová zastávka a výborná dostupnost všech služeb potřebných ke spokojenému životu. Parkování je bezproblémové v ulici, kde nejsou modré zóny.
Byt je k dispozici od 1.9.2024.

Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, proto uvádíme třídu G.
Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitní makléřku.
Realitní makléř:

Pavla Hájková
tel: 420773756702

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 3 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop