Pronájem prostorného bytu 2+kk, Brno - Černá Pole, ulice Merhautova, balkon, sklep

Cena: 17 500 Kč/měsíc
Informace k ceně: + 3.500,- Kč zálohy na služby + depozit + provize
Druh: byt 2+kk
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Merhautova
PENB: G
Aktualizace: 15.06.2024 12:25
Číslo zakázky: 03991
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 55 m2
Patro: 2
Postaveno z: cihla
Balkon: ano
Sklep: ano
V zastoupení majitele vám s radostí nabízíme dlouhodobý pronájem částečně zařízeného bytu o dispozici 2+kk, který se nachází na oblíbené ulici Merhautova v městské části Brno - Černá Pole. Tento útulný byt o celkové ploše 55 m2 je ideální pro nájemníky, kteří hledají komfortní bydlení v klidné lokalitě.

Byt je situován ve 2. patře cihlového domu bez výtahu. Nabízí dostatek světla a prostoru pro pohodlný život. Obývací pokoj s kuchyňským koutem je orientován do ulice a je vybaven plynovým sporákem, troubou, digestoří, ledničkou s mrazákem a myčkou. Obytná část pokoje disponuje vestavěnými skříněmi s velkým množstvím úložného prostoru, takže zde nebude problém s uskladněním vašich věcí. Z ložnice je vstup na balkon, který je orientován do klidného vnitrobloku s krásným výhledem na Brno - ideální místo pro ranní kávu nebo večerní relaxaci.

Současný nájemník nabízí možnost odkupu nábytku na fotografiích, což vám může ulehčit stěhování a zařizování.

V předsíni se nacházejí vestavěné skříně, které poskytují další úložné kapacity. Z ložnice je vstup do komory, která je součástí bytu.
Koupelna je vybavena sprchovým koutem, otopným žebříkem, umyvadlem, toaletní skříňkou a pračkou.
Samostatná toaleta zaručuje pohodlí a soukromí.

K bytu náleží i sklep, který můžete využít pro uskladnění sezónních věcí nebo sportovního vybavení.

Byt se nachází v oblíbené městské části Černá Pole, která nabízí veškerou občanskou vybavenost. V okolí najdete obchody, restaurace, parky a další služby. Dopravní spojení do centra města je vynikající - za pouhých 10 minut jste přímo v srdci Brna.

Prohlídky jsou možné kdykoliv po domluvě s uvedeným makléřem. A pokud si přejete, můžeme vám zajistit jednorázový nebo pravidelný úklid prostřednictvím naší úklidové firmy Bravis Cleaning.

Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost a domluvte si prohlídku ještě dnes! Těšíme se na vás.
S ohledem na legislativní požadavek jeho zveřejnění, musí být nemovitost označena v en. třídě "G", což ovšem neznamená, že do této en. třídy opravdu patří.
Realitní makléř:

Lenka Fialová
tel: 420724777093

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 23 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop