Pronájem bytu 3+1, ul. Molákova, Brno - Líšeň, lodžie, sklep

Cena: 17 900 Kč/měsíc
Informace k ceně: + 6.000 Kč zálohy na služby + depozit + provize RK
Druh: byt 3+1
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
PENB: C 81 kWh/m2/rok
Aktualizace: 17.06.2024 11:51
Číslo zakázky: 03992
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Patro: 5
Postaveno z: panel
V zastoupení majitele nabízíme k dlouhodobému pronájmu nezařízený byt o dispozici 3+1, který se nachází na ulici Molákova v oblíbené lokalitě Brno - Líšeň. Byt s užitnou plochou 68 m2 a příjemnou lodžií je situován v 4. patře panelového domu s výtahem, což vám zajistí nádherný výhled a dostatek soukromí. Byt je prošel částečnou rekonstukcí.

Disponuje kuchyní, která je vybavena kuchyňským koutem s plynovým sporákem a troubou, digestoří a ledničkou s mrazákem. Připravování jídla zde bude radost.

Pokoje jsou nabízeny nezařízené, což vám umožní si je zařídit dle vlastního vkusu a potřeb. V předsíni najdete velkou vestavěnou šatní skříň s dostatkem úložného prostoru, která vám usnadní organizaci vašich věcí. Obývací pokoj je průchozí do dalšího pokoje a poskytuje vstup na prostornou lodžii, ideální místo pro relaxaci a posezení s přáteli či rodinou.

Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem a praktickou zrcadlovou skříňkou. Toaleta je oddělena, což zvyšuje komfort bydlení.

Parkování je zajištěno přímo před domem. Navíc máte k dispozici sklep pro uskladnění sezónních věcí či sportovního vybavení. Samozřejmostí je možnost připojení k internetu, abyste měli stále přístup k moderním technologiím.

V okolí bytu najdete veškerou občanskou vybavenost – obchody, restaurace, školu, školku, lékaře i dětská hřiště. Skvělou dopravní dostupnost zajistí MHD s autobusovými linkami 55, 78 a noční linkou N98, které jsou vzdálené jen 100 metrů od domu.

Prohlídky jsou možné kdykoliv po domluvě s uvedeným makléřem. Rádi vám také zajistíme jednorázový nebo pravidelný úklid naší úklidovou firmou Bravis Cleaning, abyste měli více času na to, co je pro vás opravdu důležité. V případě Vašeho zájmu Vám můžeme nabídnout video-prohlídky nemovitostí v přímém přenosu bez osobního kontaktu.

Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost k pronájmu bytu v atraktivní lokalitě. Tento byt vám poskytne pohodlné a klidné bydlení, které Líšeň nabízí.

Těšíme se na setkání s vámi!
Realitní makléř:

Lenka Fialová
tel: 420724777093

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 18 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop