Pronájem bytu 3+1, ul. Svážná, Brno - Nový Lískovec, lodžie, sklep

Cena: 21 900 Kč/měsíc
Informace k ceně: + zálohy na služby 5.000 Kč + přepis elektřiny na
Druh: byt 3+1
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Svážná 396/5
PENB: G
Aktualizace: 17.07.2024 16:54
Číslo zakázky: 04086
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Patro: 9
Postaveno z: panel
Rádi bychom vám nabídli jedinečnou příležitost pronájmu krásného bytu v atraktivní lokalitě Brno - Nový Lískovec, na ulici Svážná. Tento prostorný byt s dispozicí 3+1 s lodžií a užitnou plochou 73 m2 se nachází v 9. patře budovy s výtahem a nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a moderní život.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí, takže je ve skvělém stavu a připravený k okamžitému nastěhování. Předsíň je prostorná a poskytuje dostatek úložného prostoru. V koupelně najdete vanu, umyvadlo a přípojku na pračku. Toaleta je samostatná, což zajišťuje vyšší komfort bydlení.

Pokoje jsou nezařízené, takže si je můžete zařídit přesně podle svých představ a potřeb.
Kuchyně je vybavena novou moderní kuchyňskou linkou a spotřebiči, které vám usnadní každodenní vaření: varná deska, odsavač par, trouba, mikrovlnná trouba, myčka a chladnička s mrazákem.
Z největšího průchozího pokoje je přístup na zasklenou lodžii, která nabízí krásný výhled na okolí a je ideální pro relaxaci po náročném dni.

K dispozici je sklep, který poskytuje další úložný prostor.

Budova je vybavena výtahem, což oceníte zejména při stěhování nebo přepravě těžších předmětů.

Nový Lískovec je klidná a oblíbená část Brna s výbornou občanskou vybaveností. V blízkosti najdete školy, školky, obchody, restaurace, přímo u domu je dětské hriště, sportovní využití. Campus square je těsné blízkosti. Blízko to je i do přírody, která láká na krásné procházky a relaxu. Doprava je zde také velmi dobrá, díky blízkosti hromadné dopravy (bus 50, 401, 402, N 90, N95 a trolejbus 37) ve vzdálenosti 400 m se snadno dostanete do centra města i do dalších částí Brna.

Věříme, že tato nabídka je skvělou volbou pro ty, kteří hledají prostorné a pohodlné bydlení v atraktivní lokalitě.

Pokud máte zájem o prohlídku bytu nebo potřebujete další informace, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám odpovíme na vaše otázky a domluvíme si termín prohlídky.

Těšíme se na vaše reakce a věříme, že tento byt může být vaším novým domovem!

V případě Vašeho zájmu Vám můžeme nabídnout video-prohlídky nemovitostí v přímém přenosu bez osobního kontaktu.
Možnost zajištění jednorázového či pravidelného úklidu naší úklidovou firmou.
Realitní makléř:

Lenka Fialová
tel: 420724777093

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 8 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop