Pronájem mezonetového bytu 3+kk, Brno - Židenice, Hrozňatova ulice, 195m2, zimní zahrada, sklep, parkování

Cena: 49 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: + 3.000,- Kč zálohy na služby + elektřina a plyn p
Druh: byt 3+kk
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Hrozňatova
PENB: B 93 kWh/m2/rok
Aktualizace: 21.06.2024 14:41
Číslo zakázky: 03958
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 195 m2
Počet pater: 3
Patro: 3
Postaveno z: cihla
Balkon: ano
Sklep: ano
Hledáte kvalitní bydlení na dobré adrese v Brně? Máme pro vás jedinečnou nabídku! Nabízíme k pronájmu prostorný mezonetový byt ve vile Hrozňatova, který splní všechny vaše představy o komfortním a moderním bydlení.

Tento byt o dispozici 3+kk a užitné ploše 195 m2 se nachází v žádané lokalitě Brno - Židenice na ulici Hrozňatova.

Interiér bytu je promyšlený do posledního detailu. Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem je ideálním místem pro rodinná setkání. Kuchyň je vybavena moderními spotřebiči (Miele) a dostatkem úložných prostor.

V bytě najdete prostornou šatnu, technickou místnost a zimní zahradu, která je perfektním místem pro odpočinek v jakémkoli ročním období.
Ložnice je vybavena pohodlnou manželskou postelí a vestavěnými skříněmi, které poskytují dostatek úložného prostoru. Druhý pokoj je zařízen dvěma lůžky a vestavěnými skříněmi, což je ideální pro děti nebo hosty.
Koupelna je luxusně zařízena a nabízí jak sprchový kout, tak vanu, takže si můžete vybrat podle nálady.

K bytu náleží také sklep a dvě parkovací stání ve vnitrobloku, což je v dnešní době velkou výhodou. Nemusíte se tedy obávat o parkování svého vozu.

Mezonetový byt je vybaven klimatizací, centrálním vysavačem a výtahem, což zajišťuje maximální pohodlí. Ve všech oknech bytu jsou venkovní žaluzie, které je možné ovládat jednotlivě nebo jedním centrálním ovladačem.

Lokalita Hrozňatova nabízí výbornou dostupnost do centra Brna i na dálnici, takže se snadno a rychle dostanete kamkoli potřebujete.
Pokud hledáte bydlení, které kombinuje pohodlí a skvělou lokalitu, je tento mezonetový byt ve vile Hrozňatova tou pravou volbou pro vás.

Prohlídky jsou možné kdykoliv po domluvě s uvedeným makléřem.
Nabízíme možnost zajištění pravidelného či jednorázového úklidu naší úklidovou společností.
Realitní makléř:

Kateřina Pachlová
tel: 420725811144

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 89 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop