Pronájem bytu 4+kk, 122 m2 - Milady Horákové

Cena: 38 700 Kč/měsíc
Druh: byt 4+kk
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Milady Horákové
PENB: B 76 kWh/m2/rok
Aktualizace: 15.05.2024 13:01
Číslo zakázky: 37999
Vlastnictví: osobní
Patro: 6
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Nabízíme Vám exkluzivní příležitost pronajmout si úchvatný 4+kk byt s velkou terasou a parkovacím stáním, nacházející se v srdci Brna na prestižní ulici Milady Horákové.

Tento moderní byt o rozloze 100,3 m2 nabízí luxusní bydlení s prostornými interiéry a prvotřídním vybavením. Jeho dominantou je krásná terasa o velikosti 22,6 m2, která Vám umožní užívat si krásné výhledy na okolní město.

Interiér bytu je zařízen s vkusem a praktičností. Disponuje vestavěným nábytkem a vybranými kusy na míru, což Vám zajistí maximální komfort a útulnost. Hlavní ložnice je plně vybavená vestavěnou skříní a nočními stolky. Důležité je jistě zmínit, že tato hlavní ložnice a obývací pokoj disponují klimatizací pro Vaše komfortní dny a večery v létě. Celkový počet pokojů je čtyři, což Vám poskytne dostatek prostoru pro pohodlné bydlení.

Součástí nabídky je i parkovací stání, což je v centru Brna velkou výhodou, neboť se vyhnete starostem s hledáním parkovacího místa. K bytu dále náleží sklepní kóje o velikosti 4,5 m2.

Poloha bytu je bezkonkurenční, s vynikající dostupností k veškerým městským službám, obchodům, restauracím a kulturním zařízením. Výborné spojení s hromadnou dopravou je samozřejmostí. Zkrátka, tento byt vám nabízí jedinečnou možnost bydlet v komfortním prostředí v srdci Brna.

Byt bude k dispozici na základě domluvy.

Nájemné 38.700,- Kč / měsíčně (včetně garážového stání)
Zálohy na energie a služby - 6.400,- Kč / měsíčně (včetně internetu)
Kauce ve výši dvou měsíčních plateb.

Pro více informací a domluvení prohlídky kontaktujte makléřku.
Realitní makléř:

Adriana Dadáková, Ing.
tel: 420737133903

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 35 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop