Pronájem luxusního bytu 5+kk o ploše 296 m2

Cena: 70 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: + služby a energie, + provize RK
Druh: byt 5+kk
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Jaselská 197/14
PENB: G
Aktualizace: 29.02.2024 15:00
Číslo zakázky: 00479
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 5
Patro: 5
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Balkon: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k pronájmu prostorný mezonetový byt s dvěma terasami, který se nachází v pátém a šestém patře historické budově v centru Brna, na ulici Jaselská. Celková plocha je 296 m2.

V prvním patře se nachází kuchyň, obývací pokoj, terasa, ložnice, koupelna s vanou a sprchovým koutem a toaleta. Kuchyňská linka je vybavena troubou, varnou deskou, myčkou a lednicí s mrazákem. Byt plně je vybaven nábytkem.

V druhém patře se nachází tři ložnice, dvě koupelny se sprchovým koutem a terasa na kterou je přístup ze dvou ložnic. Jeden z pokojů má samostatnou koupelnu.

Lokalita v centru města má výbornou občanskou obslužnost, v blízkosti nachází řada obchodů, lékáren, ordinací, fitness, restaurací, kaváren či barů, stejně jako úřady a jiné instituce, univerzitní budovy, divadla a parky. Zastávka MHD Česká je vzdálena čtyři minuty chůze.

Byt je nekuřácký, volné ihned.
Realitní makléř:

Dorota Kotasová, Ing.
tel: 420733692355

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 1 696 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop