Pronájem moderních kancelářských prostor 1000 m2 v Brně, ul. Vídeňská

Cena: cena v RK
Informace k ceně: info v RK, + energie a služby- kancelářské plochy
Druh: kancelářské prostory
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno - Dolní Heršpice
Ulice: Vídeňská
PENB: A
Aktualizace: 26.04.2019 10:05
Číslo zakázky: N/RSB/899/09
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Topení: ano
Parkoviště: ano
Pronájem kancelářských prostor v nově budovaném objektu, který se nachází v průmyslové a administrativní lokalitě Brna, v blízkosti nákupního centra Futurum. Budova nabízí dobré napojení na dálniční uzel Praha, Olomouc a směr Vídeň. Je plně klimatizována, vybavená moderními systémy řízení a provozu, s úrovní datových a hlasových služeb, bezpečnosti, dvěma výtahy a dostatečným počtem parkovacích míst zaručující parkovaní jak pro uživatele objektu, tak pro jeho návštěvníky. Přízemí budovy je vyhrazeno pro obchodní aktivity restauraci, druhé až dvanácté patro obsahují kancelářské prostory s možností úprav dispozice na open-space či klasicky dělené jednotlivé kanceláře jednotky.
Dispozice:Výměry: Celková volná plocha cca 5 000 m2. 1. NP – obchody cca 500 m2, kanceláře cca 500 m2. 8. NP až 12. NP – 1000 m2 kancelářských ploch na jednom patře vč. sociálního zázemí Vybavenost: Moderní vstupní hala, centrální recepce, osobní výtahy, dvojité podlahy, klimatizace se zvlhčováním vzduchu, protipožární ochrana, nepřetržitá ostraha objektu, dostatek telefonních linek, rozvody pro PC síť, 200 parkovacích míst, stanice MHD, možnost pronájmu skladových kapacit v navazujících objektech. Tři podzemní parkoviště – 210 míst, dostatečný počet v okolí a přímo v 4 ha areálu pronajímatele. Více informací v RK. Prohlídky možné po dohodě s uvedeným makléřem.
Realitní makléř:

Jan Dufek, Mgr.
tel: 420724405366

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 5 981 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop