Pronájem kancelářských prostor ve 2NP 268 m2 v Brně – Králově Poli

Cena: 3 000 Kč/m2/rok
Druh: kancelářské prostory
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno - Královo Pole
Ulice: Křižíkova
PENB: G
Aktualizace: 26.04.2019 10:01
Číslo zakázky: N/RSB/17141/18
Stav: výborný
Postaveno z: jiné
Garáž: ano
Parkoviště: ano
K pronájmu nabízíme kancelářské prostory ve 2NP v administrativní budově v Brně Králově Poli. Jedná se o moderní kanceláře, jsou velice pěkné a reprezentativní, vhodné pro zřízení sídla společnosti, kontaktního místa s klienty, call centra a podobně.

Dispozice: Celková výměra činí 268 m2. Prostory lze rozdělit na poloviny a pronajmou část prostor. Prostory jsou členěné na několik místností, s vlastním sociálním zázemím a kuchyňkou. Po dohodě s majiteli jsou možné dispoziční změny.
Další služby: centrální recepce, nonstop ostraha, služby vrátnice, bezproblémové parkování, možnost stravování v nově otevřené jídelně, sportovní aktivity v areálu, možnost pronájmu zasedací místnosti / salonku v restauraci nacházející se v areálu. Možnost pronájmu parkovacího stání v podzemních garážích. Zajímavá lokalita v dosahu centra (5 minut) s výborným napojením na městský okruh a dostupností MHD (zastávka cca 100 m od budovy). Více informací v RK. Prohlídky možné po dohodě s uvedeným makléřem.
Realitní makléř:

Jan Dufek, Mgr.
tel: 420724405366

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 4 277 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop