Pronájem kancelářských prostor 4574 m2 v Bohunicích - Campus Science Park

Cena: cena v RK
Informace k ceně: info v RK, +energie a služby
Druh: kancelářské prostory
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno - Starý Lískovec
Ulice: Palachovo náměstí 1/1
PENB: G
Aktualizace: 26.04.2019 10:03
Číslo zakázky: N/RSB/16433/17
Stav: výborný
Postaveno z: cihla
Garáž: ano
Parkoviště: ano
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o ploše 4574 m2 ve standardu nejvyšší kategorie v blízkosti D1. Campus Science Park je součástí úspěšného administrativního centra v těsném sousedství nákupního centra Campus Square, Masarykovy univerzity, Nemocnice Bohunice a dalších s výbornou dopravní obslužností přímo u dálnice a nadstandardními parkovacími kapacitami. Campus Science Park nabízí veškeré prostory ve špičkovém standardu. Jednotlivé budovy umožňují flexibilní uspořádání jednotlivých pater, čímž uspokojí všechny typy aktivit v oblasti hi-tech výzkumu a vývoje. Již dnes je Campus Science Park domovem firem jako AT&T, KBC, kiwi.com, Česká spořitelna nebo unikátního vědeckého projektu Národní tkáňové banky.

Dispozice: celková plocha 13 200 m2. Plocha jednoho parta 2 287 m2. Možností dělení od 550 m2. Budova i jednotlivá patra mohou fungovat izolovaně nebo být vzájemně propojené a vytváří tak prostory, které vyhovují menším i velkým nájemcům. Každé podlaží nabízí buď standardní uspořádání (open space) nebo flexibilní modulárně řešené prostory dle Vašich potřeb. Všechny budovy mají vstupní lobby z nádherného prostoru Science Plaza, která nabízí k odpočinku prostředí plné zeleně, kaskádovitých přírodních prvků a vodních ploch. Zajímavou součástí Science Plaza bude terasovité členění zelených ploch a víceúčelové hřiště.

Vybavenost: zátěžové koberce, klimatizace a ventilace s výměnou vzduchu, zavěšené podhledy se svítidly, zdvojená podlaha, podlahové krabice, protipožární detektory, recepce s nepřetržitým provozem, bezpečnostní služba po celý den, autobusová zastávka a stanoviště taxi, bankomat, bezpečnostní kamerový systém, bezproblémové parkování.

K dispozici od 6/2018.
Více informací v RK. Prohlídky možné po dohodě s uvedeným makléřem.
Realitní makléř:

Jan Dufek, Mgr.
tel: 420724405366

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 5 376 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop