Nebytové prostory 146 m2, Starobrněnská ulice

Cena: 250 Kč/m2/měsíc
Informace k ceně: za 146m2, + energie (zálohy cca 12 500Kč za měsíc)
Druh: prostory pro obchod
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno-střed
PENB: G
Aktualizace: 14.05.2024 03:11
Číslo zakázky: 6510290
Stav: výborný
Počet pater: 4
Patro: 2
Kanalizace: ano
Představuji Vám exkluzivní nabídku nebytových prostor o rozloze 145,6m2 situovaných v srdci historického Brna, na vyhledávané adrese Starobrněnská 18. Nebytový prostor se nachází ve 2. nadzemním podlaží reprezentativního historického domu, který je součástí bloku, ve kterém sídlí i OC Velký Špalíček.

Možnosti pronajmutí prostor (více viz půdorys mezi fotografiemi): V minimální variantě vám nabídnu pronájem hlavní místnosti 234 o ploše cca 117m2. V rozšířené variantě je počítáno i se vstupní místností 201/c a 236, k těmto prostorám náleží do výhradního užívání i hygienické zázemí pro muže a ženy. V rámci měsíců se počítá i s vybudováním další místnosti se sprchovým koutem. V maximální variantě tedy můžete počítat s nebytovými prostory o rozloze cca 145,6m2 k výhradnímu užívání. Je možno i přizpůsobit podle preferencí zájemce. Více na dotaz.

Dům, ve kterém se prostory nachází se profiluje jako místo pro kreativce. Sídlí zde např. architekti, designeři, Galerie architektury, taneční studio, pivnice U poutníka, Café Alfa atd. Nabízené prostory mají převážně formu otevřeného prostoru (možno i dále dělit demontovatelnými příčkami). Hlavní místnost nabízí široké možnosti členění prostoru. Interiér nabízených prostor původně sloužil pro galerijní účely.

Lokalita nabízí vynikající pěší a MHD dostupnost. V bezprostřední blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost – restaurace, kavárny, obchody a další služby, které zajišťují komfort pro Vás i Vaše klienty. Parkovací dům Domini park cca 200m.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost umístit Vaše podnikání do centra dění a využijte potenciál, který tato lokalita nabízí. Pro více informací nebo domluvení prohlídky mě kontaktujte.
Realitní makléř:

Martin Vlček
tel: 420 538 728 645

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 41 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop