Pronájem kancelářských prostor 100 m2,ulice Holandská v blízkosti centra Brna

Cena: cena v RK
Informace k ceně: info v RK, + energie a služby
Druh: kancelářské prostory
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno - Štýřice
Ulice: Holandská
PENB: C
Aktualizace: 26.04.2019 10:05
Číslo zakázky: N/RSB/8078/11
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Parkoviště: ano
K pronájmu nabízíme kanceláře v nově vybudovaném administrativním centru v těsné blízkosti centra Brna. Jedná se o prostory v samostatných budovách, které jsou přímo viditelné z ulice Heršpická. Jsou velice pěkné a reprezentativní, ve standardu kategorie „A“ (flexibilní umístění příček, podhledy, zdvojené podlahy, klimatizace, skleněné fasády vybavené hliníkovými žaluziemi, vysoká úroveň datových a hlasových služeb a bezpečnosti). Administrativní komplex nabízí dobré napojení na dálniční uzly směr Praha, Vídeň, Bratislava, Olomouc a dobrá dostupnost do centra Brna.
Dispozice:Pronájem prostor od 50 m2, patro cca 800 m2. V 1. PP - podzemní garáže s 55 místy. Vybevenost: recepce s nepřetržitým provozem, bezpečnostní služba po celý den, bezpečnostní kamerový systém, protipožární systémy, klimatizace a ventilace, záložní generátory, suterénní skladovací prostory, přímé napojení na nejmodernější optickou síť, dvojitá bezpečnostní schodiště, zdvojené podlahy, flexibilní vnitřní uspořádání prostor, od velkoplošných kanceláří, jednotlivých kanceláří, či kombinovaných jednotek. Další služby: autobusová zastávka a stanoviště taxi, bankomat, dětský koutek, čistírna, fitness, květinářství a obchody s dárkovými předměty. Dostatečný počet parkovacích míst zaručující parkovaní jak pro uživatele objektu, tak pro návštěvníky. Více informací v RK. Prohlídky možné po dohodě s uvedeným makléřem.
Realitní makléř:

Jan Dufek, Mgr.
tel: 420724405366

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 5 844 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop