Pronájem kancelářských prostor 500 m2 v Brně - Štýřicích

Cena: cena v RK
Informace k ceně: info v RK, + energie a služby, neplatíte provizi R
Druh: kancelářské prostory
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno - Štýřice
Ulice: Londýnské náměstí
PENB: C
Aktualizace: 26.04.2019 10:05
Číslo zakázky: N/RSB/11978/13
Stav: výborný
Postaveno z: cihla
Garáž: ano
Parkoviště: ano
V zastoupení majitele nabízíme 500 m2 kancelářských prostor k pronájmu v atraktivní lokalitě Brno-Štýřice. Nacházejí se v administrativním centru, které je tvořeno čtyřmi budovami s celkovou výměrou 48 000 m2. Kanceláře jsou ve standardu kategorie „A“. V přízemí budov se nacházejí obchodní jednotky, které poskytují zajímavé služby pro nájemce centra – restaurace, kavárna, banka, lékař, lékárna, copy centrum, posilovna a další. Neplatíte provizi RK.

Dispozice: Celková výměra jednoho patra činí 1800 m2. Je koncipované jako „open-space“ s možností flexibilního uspořádání prostor, od velkoplošných kanceláří, jednotlivých kanceláří, či kombinovaných jednotek. Možnost pronájmu kanceláří již od 40 m2.

Další vybavení: centrální recepce v každé budově, výtahy, otevíratelná okna, protipožární systém, 24 hodinová bezpečnostní služba, kamerový systém. Bezproblémové parkování přímo v areálu díky velkokapacitnímu parkovišti pro návštěvníky a veřejnost. Výborná lokalita s dojezdem do centra cca 5 minut. Výborné spojení MHD, zastávka přímo před komplexem.
Více informací v RK. Prohlídky možné po dohodě s uvedeným makléřem.
Realitní makléř:

Jan Dufek, Mgr.
tel: 420724405366

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 5 693 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop