Pronájem ordinace, 20 m2 - Brno

Cena: 32 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: cena včetně záloh na energie a služby, včetně popl
Druh: jiné
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Rybnická
PENB: G
Aktualizace: 07.06.2024 16:17
Číslo zakázky: 30409
Stav: výborný
Patro: 1
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Parkoviště: ano
AMBIENTEN VIP Vám v zastoupení majitele nabízí možnost pronájmu vlastní prostor o ploše 20 m2 ve stomatologickém centru v lokalitě Brno - Nový Lískovec na ulici Rybnická. Jedná se luxusní prostor s veškerým vybavením pro zubního lékaře s bezproblémovou dostupností pomocí MHD a autem. Zajištěny jsou služby recepce, internet, denní úklid, bezpečnostní agentura, kamery, služby IT, OPG, sterilizační místnost, denní místnost. Součástí vybavení je zubní souprava Stomadent, i.o. rtg, pracovní linka včetně dřezů a lékařský nábytek, klimatizace, zabezpečovací systém. Ve stomatologickém centru jsou 4 vybavené ordinace, denní místnost a je možnost využít služby hygienistky či CAD/CAM zubní laboratoře a OPG rentgenu. V budově lze společně s ordinací využívat společnou šatnou s kuchyní a jídelnou. Stomatologické centrum má k dispozici 8 parkovacích míst, které jsou možné využívat pro vlastní potřebu i klienty ordinace. Ordinace se nachází v 1.NP budovy s bezbariérovým přístupem do budovy.

Ordinace je ihned k dispozici k využívaní. Nájemné činí 32.000,- Kč/měsíc vč. záloh na energie a služeb. K již zmiňovaným službám lze možno zajistit i výběr plateb na recepci, objednávaní pacientů a to za poplatek po domluvě s vlastníkem prostor.

Brno - Nový Lískovec je velice sympatická a poptávaná městská část s perfektní dostupnosti pomocí MHD a autodopravou. Nedaleko městské části se nachází nájezd na dálnici směrem Bratislava, nebo Praha. Lokalita disponuje veškerou sociální vybaveností.

Velice doporučujeme tuto nabídku a pro více informací o pronájmu ordinace, nebo prohlídky nás neváhejte kontaktovat na uvedený
Realitní makléř:

Kevin Russegger
tel: 420733525123

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 51 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop