Pronájem kanceláře 82 m2, ulice Tuřanka, Brno - Slatina

Cena: 23 800 Kč/měsíc
Informace k ceně: + provozní náklady, neplatíte provizi
Druh: kancelářské prostory
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
Ulice: Tuřanka 1222/115
PENB: G
Aktualizace: 26.04.2024 16:02
Číslo zakázky: N/RSB/20398/24
Počet pater: 10
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k pronájmu moderní kancelář o ploše 82 m2, nacházející se v projektu technologického parku Areál Slatina. Budova nabízí příjemné a reprezentativní prostředí.

Dispozice centra: v 1. nadzemním podlaží se nachází hlavní vstup s recepcí a samostatné obchodní jednotky. Ve 2. až 10. nadzemním podlaží jsou kancelářské prostory. Jsou koncipované formou "open-space" s možností dalšího dělení. Majitel připravuje prostory na jeho náklady. Na každém patře se nachází dostatek sociálních zázemí včetně kuchyňky.

Vybavení: zdvojené podlahy, telekomunikační a datová síť, klimatizace, bezpečnostní kamerový systém, non-stop hlídací služba, přístup na elektronické karty, recepce, energetický štítek „A“, bezproblémové parkování. Lokalita největší brněnské průmyslové zóny s přímým napojením na D1, s bezproblémovou dostupností do centra (10 minut) a výborným spojením MHD (zastávka přímo před areálem). Konkrétní cenová nabídka se stanovuje dle individuální poptávky. Více informací v RK. Prohlídky možné po dohodě s uvedeným makléřem.

K dispozici pronájem vlastního parkovacího místa.
Realitní makléř:

Karim Kapitančík
tel: 420724405300

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 335 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop