Pronájem kanceláří 203 m2 v těsné blízkosti centra Brna

Cena: 1 900 Kč/m2/rok
Informace k ceně: + energie a služby
Druh: kancelářské prostory
Typ: pronájem
Okres: Brno - město
Lokalita: Brno
PENB: G
Aktualizace: 15.08.2014 11:01
Číslo zakázky: N/RSB/12807/14
Stav: výborný
Postaveno z: cihla
Pronájem pěkných kancelářských prostor nacházejících se v klidné lokalitě v blízkosti centra Brna, u Lužáneckého parku. Kancelářské prostory jsou situovány v 2. nadzemním podlaží. Jsou pěkné, reprezentativní, za zajímavou cenu. Vhodné pro sídlo společnosti, kontaktní místo s klienty, callcentrum a podobně.
Dispozice:Celková výměra je 203 m2. Jedná se o nebytovou jednotku se sedmi samostatnými kancelářemi. Vybavení: na podlaze parkety a zátěžové koberce, vlastní měření energií, internet, telefon, možnost umístění reklamy, vlastní sociální zázemí a kuchyňka. Možnost pronájmu garážového stání přímo v objektu, případně parkování na veřejném parkovišti v okolí budovy. Výborná lokalita v samotném centru Brna, ve velice příjemném prostředí městského parku. Zastávka MHD cca 200 m od domu. Více informací v RK. Prohlídky možné po dohodě s uvedeným makléřem.

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 4 932 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop